Lataa kuvat Antti Moisander

Perussuomalaiset, Pirkanmaa

Antti Moisander

Vartija, matkailupalvelujen tuottaja

Antti Moisander
Suomalaisen laadun puolesta
28-vuotias Pirkanmaa

Olen 28-vuotias turvallisuusalalla työskentelevä Pirkanmaan Perussuomalaisen maakuntavaltuustoryhmän puheenjohtaja. Asun Tampereella avovaimoni ja kahden rescuekoiran kanssa. Pirkanmaa on ollut kotimaakuntani yksivuotiaasta lähtien ja Perussuomalaiset poliittinen kotini viimeiset kuusi vuotta.

Kuntavaalit siirrettiin heikoin perustein, kun taas aluevaalit runnotaan läpi vaikka joulupyhinä. Kaavaillut piilopuoluetuet, joita myös absurdisti "demokratiarahaksi" kutsutaan, syövät osaltaan suunnitellun hyvinvointialueen uskottavuutta.

Soteuudistuksen mahdolliset hyödyt tulevat jäämään aiheutuneiden haittojen jalkoihin. Hyvinvointialue ei takaa Pirkanmaan kuntien tasapuolista kohtelua.

Hyvinvointialueen muodostaminen ei saa heikentää tavallisen pirkanmaalaisen toimeentuloa. Uutta maakuntaveroa ei tule ottaa käyttöön tai sallia kustannusten kasvua soteuudistuksen vanavedessä.

Tulevan valtuuston on tunnustettava jokaisen kunnan yksilölliset ominaisuudet. Sotepalveluja kehitettäessä on otettava huomioon kuntien yksilöidyt tarpeet palveluntarjonnassa.

Pirkanmaalle kaavaillaan tuotavaksi ulkomaista hoitohenkilökuntaa hoitajapulaa paikkaamaan. Kielitaidoton hoitohenkilökunta on turvallisuusriski, alalla jolla juuri kielitaito on huomattavan oleellinen kriteeri. Hoidon laatua ja turvallisuutta ei tule vaarantaa halpatyövoiman kustannuksella.

Suomalainen työntekijä on vertaansa vailla, eikä suomalaisesta laadusta tule tinkiä. Onkin jo korkea aika huomioida hoitoalan vaativuus myös palkkauksessa ja osoittaa kunnioitusta niille jotka sen ansaitsevat.

Tarjotaan laadukkaat ja turvalliset palvelut jokaiselle pirkanmaalaiselle, asuinpaikasta riippumatta.

Blogit