Lataa kuvat Johanna Kuisla

Perussuomalaiset, Pirkanmaa

Johanna Kuisla

Talouspäällikkö, seuratoimija

Johanna Kuisla
Päätöksistä tekoihin
41-vuotias Pirkanmaa

Sote- ja pelastuspalveluiden laatu ei saa heikentyä maakunnissa. Hyvinvoivaan ja osaavaan henkilöstöön pitää satsata. Maakuntavero ei saa nostaa kokonaisveroastetta. Oletko samaa mieltä? Järkeviä päätöksiä terveyden, turvallisuuden ja talouden puolesta. Anna äänesi minulle!

Olen ehdolla aluevaaleissa, koska haluan olla vaikuttamassa laadukkaaseen ja yhdenvertaiseen Pirkanmaan hyvinvointialueeseen.

Ihmisten pääsy terveydenhuollon piiriin on turvattava tasapuolisesti koko Pirkanmaalla. Varhaiseen tukeen ja kokonaisvaltaisempaan hoitoon tulee panostaa. Palveluiden laatu ei saa heikentyä keskittämisen tai pitkien välimatkojen vuoksi.

Pelastuspalveluiden toimintavalmius ja ihmisten avun saanti pitää varmistaa yhdenvertaisesti koko Pirkanmaalla. Palo- ja pelastustoimen toimipaikkoja ei saa vähentää, VPK:t on säilytettävä.

Pirkanmaalla hyvinvointialueesta tulee maakunnan suurin työnantaja. Osaava ja motivoitunut henkilöstö on avainasemassa hyvinvointialueiden laadukkaiden palveluiden tuottamisessa. Henkilöstön hyvinvointiin pitää panostaa.

Hyvinvointialueen taloudenpito tulee olla vastuullista, kustannustehokasta ja läpinäkyvää. Valmistelussa oleva maakuntavero ei saa nostaa kokonaisveroastetta. En kannata veronkorotuksia.

Aluevaaleihin lähden ehdolle koko Pirkanmaan asioita ajaen. Hyvinvointialue saisi minusta oikeudenmukaisen ja rohkean päätöksentekijän.

Blogit