Lataa kuvat Petteri Hinkka

Perussuomalaiset, Pirkanmaa

Petteri Hinkka

Lakimies, sote-asiantuntija

Petteri Hinkka
Vähän kuin itseäsi äänestäisit
28-vuotias Pirkanmaa

Auttamistyössä ansioitunut asiapoliitikko ja sote-hallinnon asiantuntija. Lupaan tullessani valituksi aluevaltuustoon lahjoittaa kaksi euroa jokaista saamaani ääntä kohden hyväntekeväisyyteen Pirkanmaalaisille hyväntekeväisyystoimijoille (Vaalilupauksen tarkat säännöt kotisivuillani)

- Työkseen mm. auttanut syrjäytyneitä, lapsia ja nuoria. Nykyisin auttaa myös yrittäjiä, yrityksiä ja järjestöjä. Erikoistunut käytännössä kaikenlaisten nuhteettomien altavastaajien asioihin.

- Ollut Tampereen kaupunkiorganisaatiossa töissä rakentamassa yhteistyötä eri toimijoiden välille.

- Ollut vastuussa ihmisten toimeentulosta ja turvallisuudesta, sekä miljoonista euroista. Vastuutehtävistä viidentoista vuoden kokemus.

- Opiskellut Tampereelta käsin Sveitsissä, Englannissa ja Virossa. Kaikista maailman paikoista on mieluiten Tampereella.

-Naimisissa mielenterveyshoitajan kanssa. Kotona kaksi kissaa. Lamojen lapsi alemmasta keskiluokasta ja sukunsa ensimmäinen yliopistokoulutettu, joka viihtyy paremmin tavallisten ihmisten, kuin itsensä toisten yläpuolelle kohottavien parissa.

- Nuorena pyrki ammattilaistasolle lentopallossa, mutta joutui rikoksen uhriksi ja hänen tasapainoelimensä ja kuulonsa vaurioituivat toispuoleisesti.

Kuntavaaleissa 222 ääntä riitti kakkossijalle varavaltuutetuksi. Nuorisovaaleissa oli kärkiehdokkaana, 98% ehdokkaista jäi taakse ja kannatusta oli enemmän, kuin ent. pormestari Lylyllä ja valtaosalla valtuutetuista.

Blogit