Lataa kuvat Timo Immonen

Perussuomalaiset, Länsi-Uusimaa

Timo Immonen

Yrittäjä, ammatillinen opettaja

Timo Immonen
Suomen rehellisin poliitikko?
55-vuotias Länsi-Uusimaa
Ehdokas on Yrittäjä

Olen 55-vuotias yrittäjä, – ammatillinen opettaja Espoon Laaksolahdesta. Aluevaaleissa minä lupaan vähän, mutta jos tulen valituksi, teen vain järkeviä päätöksiä. Sellaisia päätöksiä, joiden kanssa on kaikkien hyvä elää ja pystyn seisomaan päätöksieni takana - se on rehellistä politiikkaa.

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2008 asti ja ylpeänä voin sanoa, että yrittäjyys on siirtynyt myös minun seuraavan sukupolveen.

Vuodesta 2019 olen toiminut myös ammatillisen opettajan virassa.

Yrittäjyydellä ja Perussuomalaisuudessa on paljon yhteistä. Yrittäjän yhtenä tärkeimpänä tehtävänä on tulevaisuuden ennustaminen ja siihen varautuminen.

Perussuomalaisuuteen kuuluu arkirealismi ja on ollut hieno huomata, kuinka monessa asiassa me olemme olleet oikeassa ja ennustaneet tulevaisuutta oikein, vaikka muut ovat ennusteita aluksi paheksuneet.

Aluevaalit ja aluehallinnot tulevat muodostamaan hyvinvointialueet joissa päätetään alueiden sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelujen järjestämisestä.

Minun tavoitteena on suhtautua uudistukseen positiivisesti ja pyrkiä edistämään sellaisia asioita, jotka aidosti parantavat esim. hoiva-, ja pelastusalan työskentely olosuhteita.

Strategiset linjaukset ovat enemmän inhimillisiä kuin taloudellisia ratkaisuja. Suhtaudun palveluiden yksityistämiseen kriittisesti ja ennen kaikkea, järjestelmästä ei tehdä suurta ja kankeata hallinnollista taakkaa, johon perustetaan kalliita hallinnollisia virkoja.

En tee suuria ja tunteisiin vetoavia vaalilupauksia, joita en pysty pitämään.

Mutta lupaan, jos tulen valituksi aluehallintoon, teen järkeviä päätöksiä joiden kanssa sinun on hyvä elää.

Blogit