Antti Salminen
Ehdokasnumero 111

Perussuomalaiset, Loppi

Antti Salminen

Tietoturva-asiantuntija

Antti Salminen
111
Miehen verran kansallista itsekkyyttä
44-vuotias Hämeen vaalipiiri Loppi

Suomi on suomalaisten koti. Suomen valtio on suomalaisten rakentama. Valtion tärkein tehtävä on pitää suomalaiset turvassa, olemassa. Turvallisuuteen verrattuna kaikki muu on toissijaista.

Olen maaseututaajamaan asettunut kansallismielinen ja maahanmuuttokriittinen perheenisä. Leipäni olen tienannut 90-luvulta lähtien it-alalla. Rintamamiestalo, kaksi lasta, kaksi koiraa, kaksi autoa ja kahden aikuisen päivittäinen pendelöinti työn perässä on konkretisoinut mikä maksaa ja kuka maksaa.

Kutsun itseäni ihmisvelvollisuusaktivistiksi. Jokaisen velvollisuus on pitää itsestään huolta ja osallistua myös yhteisten asioiden hoitoon. Ajatus skaalautuu yksilöistä perheisiin, kyliin, kuntiin ja valtioihin. Jos omakaan pesä ei ole kunnossa, on edesvastuutonta käyttää resursseja muiden pesien hoitoon, neuvoa muita, saati elättää käenpoikasia.

Autamme heikompiosaisia poistamalla kannustinloukot ja loiventamalla portaita, joita mahdollisimman moni jaksaisi itse kiivetä. Jokaisen yksilön jokainen oma-aloitteinen pienikin teko omien olojensa parantamiseksi on oltava kannattavaa.

Koulutuslupaukseni on edistää oppisopimusmallia kaikin keinoin. Mestari-kisälli-malli toimii useille loivana portaana ja ratkaisee myös työnantajien ja työntekijöiden kohtaanto-ongelmia.

Palkansaajien verotuksen progressio on hävyttömän jyrkkä ja eläkeläisten verokohtelu epäreilua. Verotusta on kevennettävä kautta linjan. Pienituloisten ostovoimaa kohennamme parhaiten välttämättömyystuotteiden ALV-tarkistuksella.

Verotuksen keventäminen ei tarkoita vajetta valtion kassaan, koska veropohja laajenee ja leikkaamme samalla maahanmuutosta sekä ilmastohuijauksesta.

Äänestä Suomi takaisin!

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.