Ari Koponen

Perussuomalaiset, Tuusula

Ari Koponen

Yrittäjä

Ari Koponen
Ihminen eduskuntaan!
36-vuotias Uudenmaan vaalipiiri Tuusula
Yrittäjä

Ari Koponen 36-vuotias tuusulalainen hyväntekijä, aviomies ja kahden pienen lapsen isä. Brother Christmas, tuhasien auttaja. Työelämässä olen toiminut sekä yrittäjänä että palkollisena, ja useat työtehtävät ovat sisältäneet toisten ihmisten hyvinvointia ja auttamista.

Olen 36-vuotias tuusulalainen hyväntekijä, aviomies ja kahden pienen lapsen isä. Tunnet minut paremmin Brother Christmas -auttajana.

Jäin koti-isäksi hoitovapaan tuoman mahdollisuuden turvin ja nautin paljon ajasta, jolloin sain olla lasteni kanssa kotona heidän ollessa vielä pieniä. Kotiin jääminen tuolloin on ollut yksi parhaimpia päätöksiäni. Koti-isänä ollessa aloin työskennellä hyväntekijänä huomatessani avuntarvitsijoita olevan aivan jopa naapurustossa.

Hyväntekeväisyystyössä kohtaan jatkuvasti epäkohtia. Haluan olla mukana korjaamassa ongelmia jo ennaltaehkäisevästi ennen niiden syntymistä. Useiden satojen ihmisten pyynnöt ehdolle asettumisestani ovat syyt siihen, miksi olen päättänyt ryhtyä ehdokkaaksi eduskuntaan.

Olen kohdannut ikäviä tapauksia lasten koulumaailmassa, auttanut useita perheitä ja nuoria koulukiusaamisen merkeissä.

Harkittuani tarkoin päätin, että tälle koulukiusaamiselle täytyy tehdä muutos!

Käynnistin lapsen oikeuksien päivänä kansalaisaloitteen:

Lasten ja nuorten syrjäytymiseen johtaviin ongelmiin

puuttuminen alakouluissa. Sain kuukaudessa tarvittavat 50 000 allekirjoitusta ja se etenee eduskuntaan.

Suomen laissa on säädetty suojauksesta koulukiusaamista vastaan, mutta lain käytännön toteutumisessa on puutteita. Ruohonjuuritasolla tarvitaan rohkeutta muutokseen ja toisin tekemiseen. Suomi ei tarvitse enää yhtään kiusaamalla työkyvyttömäksi saatettua ihmistä.

Toivon että äänestät minut valvomaan lakialoitteen toimeenpanoa.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.