Ari Paldán
Ehdokasnumero 113

Perussuomalaiset, Rovaniemi

Ari Paldán

Järjestelmäasentaja

Ari Paldán
113
Kohti turvallista Suomea
65-vuotias Lapin vaalipiiri Rovaniemi
Ehdokas on Eläkeläinen

Olen elämää kokenut aktiivinen ehdokas. Eläkkeellä olo ei vauhtia hiljennä. Olen täysillä mukana eduskuntavaaleissa. Harrastuksia ovat metsätyöt, rakennustyöt, metsästys, kalastus, marjastus, vaeltaminen, malmin etsintä, kirjoittaminen ja laulaminen. Elämän kantavana voimana ovat raittius ja perhe.

Olen kolmen pojan isä ja neljän pojan isoisä. Työurani 42 v julkisella sektorilla. Posti- ja telelaitoksessa 14 v ja Puolustusvoimissa 28 v. Olen asunut myös Ruotsissa noin neljä vuotta ja työskentelin sahalla 1970-luvulla.

Peruskoulutukseltani ylioppilas. Ammattikoulutus puhelinasentaja.

Olen opiskellut myös Lapin yliopistossa.

Politiikka on kiinnostanut minua aina.

Maassamme ei huolehdita tarpeeksi vanhuksista, vammaisista ja lapsiperheistä. Sinne pitää satsata rahaa ja resursseja. Tavalliset työeläkkeet ovat jääneet jälkeen palkoista ja takuueläkkeisiin tullut 9 €:n korotus on naurettavan pieni. Pienimpiin eläkkeisiin tuntuva korotus!

Suomen nykyinen ilmastopolitiikka on maailmoja syleilevää mielistelyä. Siihen pitää tulla muutos. Ainoa ratkaisu maailman ilmasto-ongelmiin on ydinvoima. Uusiutumaton energia voidaan korvata sillä.

Energiaveroilla ja polttoaineiden hinnankorotuksilla heikennetään tuntuvasti köyhien - ja syrjäseutujen ihmisten elämää. Energian ja polttoaineiden hintoja pitää laskea.

Lapissa pitää kehittää matkailua, jalostaa kotimaista energiaa ja lisätä uusia teollisuustyöpaikkoja kaivos- ja metsäteollisuudessa.

Maahanmuutto on aiheuttanut ongelmia. Turvapaikkakikkailulla tullaan maahan ja käytetään hyväksi meidän avokätistä järjestelmää. Rahaa ja resursseja näille ei pakolaisille näyttää löytyvän, mutta omille vähäosaisille ei! Asiaan pitää saada muutos ja kielteisen turvapaikan saaneet pitää poistaa maasta tai ottaa säilöön.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.