Ari Paldan

Perussuomalaiset, Rovaniemi

Ari Paldan

Järjestelmäasentaja

Ari Paldan
Kohti tasa-arvoista ja tasapuolista Suomea
64-vuotias Lapin vaalipiiri Rovaniemi
Eläkeläinen

Olen elämää kokenut aktiivinen ehdokas. Eläkkeellä olo ei vauhtia hiljennä. Olen täysillä mukana eduskuntavaaleissa. Harrastuksia ovat metsätyöt, rakennustyöt, metsästys, kalastus, marjastus, vaeltaminen, malmin etsintä, kirjoittaminen ja laulaminen. Elämän kantavana voimana ovat raittius ja perhe

Olen kolmen pojan isä ja neljän pojan isoisä. Työurani 42v julkisella sektorilla. Posti- ja Telelaitoksessa 14v ja Puolustusvoimissa 18v. Olen asunut myös Ruotsissa noin neljä vuotta ja työskentelin sahalla 1970-luvulla.

Peruskoulutukseltani ylioppilas. Ammattikoulutus puhelinasentaja.

Olen opiskellut myös Lapin yliopistossa.

Politiikka on kiinnostanut minua aina.

Maassamme ei huolehdita tarpeeksi vanhuksista, vammaisista ja lapsiperheistä. Sinne pitää satsata rahaa ja resursseja. Tavalliset työeläkkeet ovat jääneet jälkeen palkoista ja takuueläkeisiin tullut 9€ korotus on naurettavan pieni. Pienimpiin eläkkeisiin tuntuva korotus!

Suomen nykyinen ilmastopolitiikka on maailmoja syleilevää mielistelyä. Siihen pitää tulla muutos. Ainoa ratkaisu maailman ilmasto-ongelmiin on ydinvoima. Uusiutumaton energia voidaan korvata sillä.

Energiaveroilla ja polttoaineiden hinnan korotuksilla heikennetään tuntuvasti köyhien - ja syrjäseutujen ihmisten elämää. Energian ja polttoaineiden hintoja pitää laskea.

Lapissa pitää kehittää matkailua, jalostaa kotimaista energiaa ja lisätä uusia teollisuustyöpaikkoja kaivos- ja metsäteollisuudessa.

Maahanmuutto on aiheuttanut ongelmia. Turvapaikka kikkailulla tullaan maahan ja käytetään hyväksi meidän avokätistä järjestelmää. Rahaa ja resursseja näille ei pakolaisille näyttää löytyvän, mutta omille vähäosaisille ei! Asiaan pitää saada muutos ja kielteisen turvapaikan saaneet pitää poista maasta tai ottaa säilöön.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.