Auri Siika-aho

Perussuomalaiset, Lempäälä

Auri Siika-aho

Matkailupalvelujen tuottaja, Opiskelija/AMK

Auri Siika-aho
Herää Pohjoinen kotini.
26-vuotias Pirkanmaan vaalipiiri Lempäälä
Yrittäjä

Perhe, koti, rakkaus. Perinteet, turva, jatkuvuus. Metsä, rauha, hiljaisuus. Terveys, harrastaminen, hyvinvointi. Elämäni peruselementit, joista haluan pitää kiinni. Elementit, jotka ovat tärkeitä hyvinvointini kannalta, joiden puolesta haluan taistella.

Opiskeleva tiimiyrittäjä osuuskunnassa.

Perinteinen, perhekeskeinen ja kansallismielinen nuori, joka haluaa ensisijaisesti huolehtia omistaan.

Haaveilen turvallisesta tulevaisuudesta maassa jossa lapsillani ja lastenlapsillani on hyvä elää, olla ja yrittää. Haluan rakentaa tätä maata omalta osaltani niin, että haaveeni käyvät toteen.

Haluan, että lapsillani on oma kieli. Oma kulttuuri, oma uskonto. Haluan, että suvivirsi soi kevätjuhlissa. Haluan, että he tuntevat olevansa turvassa, sellaisessa turvassa, missä itse tunsin olevani, kun pienenä juoksin auringonkukkapelloilla, onnellisena pienenä mukulana. Haluan heille vapauden päättää omista asioistaan, siitä, mihin rahat menevät, kuka niistä päättää. Haluan demokratian toimivan.

Haluan, että lapsenlapseni voivat ylpeydellä sanoa olevansa suomalaisia, katsoa ympärillensä ja nähdä sen suomalaisen yhteenkuuluvuuden, sen sisun ja tahdonvoiman, mikä meidän pienessä kansassa kytee syvällä.

Aion tehdä kaikkeni, jotta voin omalta osaltani jättää jälkeeni maan ja kansan, joka voi hyvin, on turvassa ja saa elää tässä maassa.

Aion taistella tämän valtion puolesta. Aion taistella tämän kansan, tämän kielen, tämän kulttuurin puolesta. Suomalaisuudesta en luovu, enkä aio luopua mistään, mikä meistä suomalaisia tekee.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.