Carina Jäntti

Perussuomalaiset, Kotka

Carina Jäntti

Sairaanhoitaja

Carina Jäntti
moraali, oikeus ja arvokkuus
37-vuotias Kaakkois-Suomen vaalipiiri Kotka

Olen neljän lapsen äiti, puoliso, sairaanhoitaja ja tuleva geronomi eli vanhustyön asiantuntija.

Neljän lapsen äitinä lapsiperheiden asiat ovat minulle erittäin tärkeitä. Työskentelen erikoissairaanhoidossa ja teen kolmivuorotyötä täysiaikaisesti. Opiskelen monimuotoisesti töiden ohella geronomiksi eli vanhustyön asiantuntijaksi liikuntapainotteisella linjalla kouvolan kampuksella.

Toivoisin, että työnteko saataisiin kannattavaksi ja ostovoimaa sitä kautta nostettua. On hävytöntä, että työskennellessä tulot voivat jäädä lähes samalle tasolle, kuin jos on etuuksien parissa. Se ei juurikaan motivoi työntekoon. Sosiaali- ja terveyspalvelut koen erittäin tärkeiksi ja niiden tuisikin olla tasapuolisesti kaikkien saatavilla. Arvokas ikääntyminen tulisi taata myös siinä vaiheessa, kun ihminen tarvitsee muiden apuja arjesta selviytymiseen.

Myös maahanmuuttoa tulee pystyä valvomaan, jotta tiedetään ketä rajan yli Suomeen oikein tulee. Tämä tuo turvaa kaikille. Isäni kotimaassa Belgiassa maahanmuutto on riistäytynyt käsistä ja ongelmat ovat valtavia. Minulle ei tule turvallisuuden tunnetta ollessani siellä juna-asemalla tai ostoskeskuksessa, jossa on aseistautuneita sotilaita, päin vastoin koen sen äärimmäisen uhkaavana.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.