Eila Kivioja
Ehdokasnumero 109

Perussuomalaiset, Sodankylä

Eila Kivioja

Myyntiesimies, eläkeläinen

Eila Kivioja
109
Perussuomalainen politiikka sopii kaikille!
65-vuotias Lapin vaalipiiri Sodankylä
Ehdokas on Eläkeläinen

Olen 65-vuotias sodankyläläinen. Olen perheellinen; aviomies, kaksi lasta ja kaksi lapsenlasta. Työurani tein postissa (37 v), josta jäin vapaalle myyntiesimiehen tehtävistä. Politiikka on kuulunut elämääni nuoruudesta lähtien ja vielä riittää virtaa. Olen ikuinen optimisti!

Olen kokenut kuntapolitiikko ja otan kantaa epäkohtiin sekä puolustan kuntalaisten tarpeita, jotka koen tärkeiksi. Uskallan sanoa mielipiteeni ja kysyä, mutta osaan myös kuunnella ja neuvotella.

Omaishoitoa ja kotona asumisen tukemista tulisi kehittää. Muun muassa hoitotyön verotusta tulisi keventää ja huolehtia, että omaishoitajat saavat tarvittaessa lain mukaisen loman hoitotehtävistä. Samalla tulee huolehtia, että hoidettavalla on mahdollisuus tehostettuun pitkäaikaishoitoon hoitotilanteen muuttuessa. Riittävä hoitajamitoitus on saatava lakiin sekä yksityisen hoitolaitosten viranomaisvalvonta riittävälle tasolle.

Uusien työpaikkojen ja työttömyyden sekä syrjäytymisen ehkäisemiseksi on tehtävä jatkuvaa työtä, muun muassa etsivää nuorisotyötä tulee kehittää.

Kotimaisen kaivosteollisuuden edellytyksiä tulee tukea ja luoda sen kautta uusia työpaikkoja Lapin alueelle, unohtamatta ympäristöarvojen huolehtimisesta.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.