Jaakko Raivio

Perussuomalaiset, Rovaniemi

Jaakko Raivio

Kapteeni evp, insinööri AMK

Jaakko Raivio
Turvallisen ja elävän Lapin puolesta
Lapin vaalipiiri Rovaniemi
Eläkeläinen

Olen ensisijaisesti perheenisä, joten puoliso voi keskittyä vaativaan työhönsä. Olen aktiivinen Rovaniemen kaupungin poliittinen toimija noin 6v kokemuksella. Hankin poikien kanssa osan perheen ruuasta luonnosta. Liikun talvisin enimmäkseen moottorikelkalla. Koulutus minulla on monipuolinen.

Olen ensisijaisesti perheenisä, jolloin puoliso on voinut keskittyä paljon matkustamista vaativaan työhönsä. Kaksi peruskouluikäistä poikaa seitsemästä lapsesta on vielä kotona. Sairaan lapsen kotihoidosta minulla on useiden vuosien kokemus.

Olen aktiivinen Rovaniemen kaupungin poliittinen toimija noin 6v kokemuksella.

Hankin poikien kanssa osan perheen ruuasta luonnosta metsästyksellä, marjastuksella, kalastuksella ja poronhoidolla.

Liikun talvisin enimmäkseen moottorikelkalla. Olen toisinaan safarioppaana, teen uuden kelkkauran linjausta maastossa ja poronhoitoon liittyviä tehtäviä kelkalla.

Koulutus minulla on: ammattikoulun opettaja, lentokoneinsinööri, opistoupseeri sekä sotilassukeltaja ja mm. Euroopan turvallisuus- ja Yhteistyöjärjestön tehtäviin.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.