Jamaica Hakkarainen

Perussuomalaiset, Jyväskylä

Jamaica Hakkarainen

Parturi-kampaaja, yliopisto-opiskelija

Jamaica Hakkarainen
Niiden puolesta, joita kukaan ei puolusta!
Keski-Suomen vaalipiiri Jyväskylä

Olen 44- vuotias nainen Jyväskylästä. Opiskelen Filosofian Maisteriksi venäjän kielessä ja kulttuurissa sivuaineenani mm. valtio-oppi. Ammatiltani olen myös myyjä ja parturi-kampaaja. Syntymälahjani on puhdas, kaunis ja turvallinen isänmaa ja haluan sen säilyvän sellaisena jälkipolvillenikin.

On väärin, että pieni- sekä keskituloiset joutuvat kamppailemaan selviytymisestään. Työnteko ei enää takaa riittävä toimeentuloa. Kokemukseni pienyrittäjyydestä ja matalapalkkaisista töistä laittoivat minut liikkeelle ajamaan pienillä tuloilla toimeentulevien ihmisten asiaa. Suomessa on paljon koulutettuja ihmisiä vailla työpaikkoja ja samaan aikaan puhutaan, ettei työntekijöitä ole. Tässä on jokin outo yhtälö, joka pitää ratkaista.

Olen huolissani nuorison lisääntyneestä pahoinvoinnista ja syrjäytymisestä. Hallituksen leikkaukset ovat kohdistuneet väärin lasten ja nuorten hyvinvointiin, tulokset ovat jo nyt järkyttäviä. Lisääntynyt päihteidenkäyttö ja mielenterveyden ongelmat ovat kasvaneet vauhdilla. Yksikin nuoren tekemä itemurha on liikaa!

Opiskeluni yliopistossa sisältää myös informaation, tiedustelun ja kyberturvallisuuden opintoja ja siksi ymmärrän kansallisen turvallisuuden tärkeyden yksilön ja valtion tasolla ja haluan omalta osaltani huolehtia siitä. Pärjäämme ilman Natoa, joka toisi vain suuret kustannukset ja hädän hetkellä epätodennäköisen avun. Diplomatia on pienen valtion valtti.

Lähipalveluiden ajasajaminen on mielestäni väärin. Myös maalla ja taajamien ulkopuolella pitää olla mahdollisuus asua sekä saada palveluja tasavertaisesti.

Pienellä eläkkeellä toimeentulevilta pitää poistaa lääkkeiden omavastuuosuus. Rahan on riitettävä myös ruokaan.

Päätöksenteossa suosin järjenkäyttöä ja kauaskantoista suunnittelua. Nämä ovat hyvinvoivan valtion perusta!

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.