Jamaica Hakkarainen
Ehdokasnumero 135

Perussuomalaiset, Jyväskylä

Jamaica Hakkarainen

Parturi-kampaaja, yliopisto-opiskelija

Jamaica Hakkarainen
135
Niiden puolesta, joita kukaan ei puolusta!
Keski-Suomen vaalipiiri Jyväskylä

Olen 44-vuotias nainen Jyväskylästä. Opiskelen filosofian maisteriksi venäjän kielessä ja kulttuurissa sivuaineenani mm. valtio-oppi. Ammatiltani olen myös myyjä ja parturi-kampaaja. Syntymälahjani on puhdas, kaunis ja turvallinen isänmaa ja sellaisena haluan sen säilyvän jälkipolvillenikin.

On väärin, että pieni- sekä keskituloiset joutuvat kamppailemaan selviytymisestään. Työnteko ei enää takaa riittävää toimeentuloa. Kokemukseni pienyrittäjyydestä ja matalapalkkaisista töistä laittoivat minut liikkeelle ajamaan pienillä tuloilla toimeentulevien asiaa. Suomessa on paljon koulutettuja ihmisiä vailla työpaikkoja ja samaan aikaan puhutaan, ettei työntekijöitä ole. Tässä on jokin outo yhtälö, joka pitää ratkaista. Aktiivimalli ajaa ahtaalle ja nöyryyttää työtöntä, se on poistettava ja tilalle oikeita töitä.

Olen huolissani lasten ja nuorten lisääntyneestä pahoinvoinnista ja syrjäytymisestä. Päihteidenkäyttö, kouluväkivalta ja mielenterveysongelmat ovat lisääntyneet vauhdilla. Yksikin lapsen ja nuoren tekemä itsemurha on liikaa!

Opintoihini sisältyy myös informaatio, tiedustelu ja kyberturvallisuus. Näiden pohjalta olen saanut ymmärrystä kansallisen turvallisuuden tärkeydestä yksilön ja valtion tasolla. Pärjäämme ilman Natoa, joka toisi vain suuret kustannukset ja hädän hetkellä epätodennäköisen avun. Diplomatia on pienen valtion valtti.

Lähipalveluiden alas ajaminen on väärin. Myös maalla ja taajamien ulkopuolella pitää olla mahdollisuus asua ja saada palveluja. Asumisen, energian ja autoilun verotusta tulee alentaa, jotta ostovoima kotitalouksilla paranee.

Pienituloisilta pitää poistaa lääkkeiden omavastuuosuus. Rahan on riitettävä myös ruokaan.

Päätöksenteossa suosin järjenkäyttöä ja kauaskantoista suunnittelua. Nämä ovat hyvinvoivan valtion perusta!

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.