Jani Törmi

Perussuomalaiset, Oulu

Jani Törmi

Yrittäjä maanrakennusala

Jani Törmi
41-vuotias Oulun vaalipiiri Oulu
Yrittäjä

Olen 41 vuotias maanrakennusalan yrittäjä oulusta. Työhistoriani on aika monipuolinen, olen työskennellyt lukuisissa eri työtehtävissä. Vapaa-aika mitä jää menee jääkiekon ja omien autojen ja koneiden parissa. Oulun kärppien pelit yritän käydä myös kaikki katsomassa.

Oulun perussuomalaisiin liityin 2017 hieman ennen kuntavaaleja, menestyin kohtalaisen hyvin ja sain ääniä reilusti ja pääsin varavaltuutetuksi.

Liittymään ja politiikkaan minut sai suoraan sanoen tämä kestämätön maahanmuuttopolitiikka sekä muutkin asiat yhteiskunnassa joihin haluan olla vaikuttamassa.

Luonteeltani olen iloinen ja ahkera, sanon kyllä myös suoraan omat mielipiteeni, olen myös tottunut tekemään nopeita päätöksiä ilman turhia jappasuja, tulen hyvin toimeen kaikenlaisien ihmisten kanssa ja tykkään tutustua uusiin ihmisiin.

Olen työskennellyt koko ikäni niin sanotuissa duunarin hommissa, asfaltti alalla olin monta vuotta, lapiomiehenä ja koneiden kuljettajana sen jälkeen myyntihommissa ja maanrakennusalan töissä.

-Nyt haluan muutosta tähän holtittomaan maahanmuuttoon ja palautukset heti käytäntöön, sekä myös ne jotka on jo saaneet turvapaikan heidänkin hakemukset on käsiteltävä uudelleen ja määritettävä olisiko jo kotiin paluun aika.

-Liikenteen ja autoilijoiden verotus on saatava kuriin ja sitä on ehdottomasti laskettava .

-Sote uudistus kannattaa unohtaa ja haudata nopeasti, nykyisellä mallilla se tuo vain lisää kuluja.

-Vanhustenhoito ja resurssit on saatava heti kuntoon.

Mielenterveys ja päihde ongelmiin on saatava lisää resursseja, nykyisellä mallilla hoitoon pääsy on liian hidasta .

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.