Jasmin Määttä
Ehdokasnumero 39

Perussuomalaiset, Rauma

Jasmin Määttä

Opiskelija, päivittäistavarakaupan työntekijä

Jasmin Määttä
39
On aika ottaa #järkikäteen!
26-vuotias Satakunnan vaalipiiri Rauma

Olen 26-vuotias International Business -tutkinnon AMK-opiskelija, intohimoinen urheilija ja kansallismielinen vaikuttaja. Mielestäni valtion ensisijainen tehtävä on pitää huolta omista kansalaisistaan ja taata heille tasapuolisesti tarvittavat eväät mahdollisimman hyvään ja terveeseen elämään.

Syntyjäni olen alun perin Varsinais-Suomesta. Raumalle muutin kahden koirani kanssa vuoden 2016 lopulla avopuolisoni perässä. Satakunnassa minuun on tehnyt vaikutuksen erityisesti yhteisön perhekeskeisyys ja perheen merkitys ihmisten arjessa.

Työelämään astuin ensimmäisen kerran 12-vuotiaana. Minut on kasvatettu pienestä asti arvostamaan työtä ja etenkin sen tekijää. Kaikki työ on arvokasta! Olen työskennellyt niin siivoojana, ravintolatyöntekijänä kuin päivittäistavarakaupan työntekijänäkin. Kokemusta olen myös opiskelujeni kautta saanut viestinnästä ja mainosäänenä toimimisesta. Työ on opettanut elämästä paljon ja ennen kaikkea ihmiset, joita olen työssäni saanut kohdata.

Politiikkaan lähdin mukaan vuoden 2016 alussa. Suurimpina huolenaiheinani olivat valtiontalouden huono tilanne sekä priorisoinnin unohtuminen päätöksenteossa. Huoli oli hyvin henkilökohtainen, sillä ymmärsin, etten halua tehdä lapsia maahan, jossa valtio ei pidä huolta omistaan. Viiden lapsen yksinhuoltajaäidin kasvattamana tiedän, kuinka merkityksellinen valtion tuki ja peruspalveluiden turvaaminen on vähävaraisille yksilöille ja etenkin perheille. Haluan valtion kykenevän myös tulevaisuudessa tarjoamaan yhdenvertaiset mahdollisuudet sitä tarvitseville.

Kampanjani tulee keskittymään kolmen perusasian ympärille. Koulutus, ympäristö ja terveydenhuolto tarjoavat hyvän ja vankan pohjan yhteiskunnalle, jonka päälle on helppo lähteä rakentamaan vakaampaa ja tasapainoisempaa tulevaisuutta.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.