Jenni Lastuvuori

Perussuomalaiset, Pornainen

Jenni Lastuvuori

Jenni Lastuvuori
Sisukkaasti isänmaan asialla!
Uudenmaan vaalipiiri Pornainen

Maahanmuuttopolitiikkaan tulee tehdä tiukkoja uudistuksia. Pakkoruotsi on muinaisjäänne. Uskonto tai kulttuuri ei saa mennä ihmis-/eläinoikeuksien edelle.

Olen 33- vuotias perheen äiti. Alunperin Vantaalta ja viettänyt nuoruuteni Itä-Helsingissä. Olen nuoresta iästäni huolimatta kokenut jo elämää ja nähnyt sen kurjemmankin puolen. Olen työskennellyt useammalla alalla ja nähnyt vähän maailmaakin. Politiikka on aina kiehtonut minua ja olen usein tuonut hyvinkin jyrkät mielipiteeni vahvasti esille. Minulle tärkeintä on oikeudenmukaisuus ja tämänhetkinen tilanne ei sitä tavalliselle suomalaiselle ole. Olisi tärkeää saada päättäjiksi myös henkilöitä, jotka ovat todella eläneet tässä yhteiskunnassa ja tietävät mitä jokapäiväinen kamppailu toimeentulon tai terveyden kanssa on. Arkadianmäki tarvitsee rohkeita, suomalaisten etua ajavia henkilöitä, jotka uskaltavat haastaa, mutta kykenevät myös yhteistyöhön. Koen olevani tällainen henkilö. Minut tunnetaan jääräpäisyydestäni ja hurtista huumoristani, mutta isänmaan asioilla pelleily saa luvan loppua. Eliitti on täysin irtautunut tavallisen kansalaisen arjesta ja se näkyy valitettavasti heidän päätöksenteossaan. On aika kuunnella sitä tavallista kansalaista. Vähemmistöjen etuudet, eivät saa mennä enemmistön edelle. Suomessa tarvitaan suorempaa demokratiaa ja kansanäänestyksiä isoissa asioissa. En kannata monikulttuurisuusideologiaa, enkä kehitysapua siinä muodossa, mitä se tällä hetkellä on. Meillä on avuntarvitsijoita omasta takaa jo enemmän kuin tarpeeksi. Hoidetaan ensin oma tontti kuntoon! Poliisin, rajaviranomaisten ja puolustusvoimien resursseja on lisättävä tuntuvasti.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.