Jere Liikanen

Perussuomalaiset, Mikkeli

Jere Liikanen

Insinööriopiskelija, lVI-asentaja

Jere Liikanen
Rakkaudesta kansaan, ei vihasta ulkopuolisiin
26-vuotias Kaakkois-Suomen vaalipiiri Mikkeli

Vielä pari vuotta "nuori poliitikko" -tittelillä ratsastava ukko, joka lähti politiikkaan koska valtiovalta on tällä hetkellä sellaisilla tampioilla, jotka eivät halua tai osaa ajaa kansan etua. En lupaa mitään, teen vain parhaani.

Olen nuori mikkeliläinen mies. Ainoa lapsi tehdastyöläiselle isälle ja pitkäaikaistyöttömälle äidille. Vanhempani erosivat ollessani hyvin pieni, asuinkin äitini kanssa ympäri Mikkeliä; huonoimpina aikoina setäni vierashuoneessa, sekä useita vuosia isoäitini olohuoneessa jakaen pienen kerrossängyn. En kuitenkaan kokenut olevani köyhä; tästä kiitos vanhemmilleni jotka omaa elintasoaan laskemalla saivat pidettyä varattomuuden minulta salassa. Nyt aikuisiällä pyrin toimimaan niin, etteivät omat lapseni joudu aikanaan syömään nuudelisoppaa koulupäivien jälkeen.

Pyrin kohtelemaan toisia kuten tahdon itseäni kohdeltavan. Perustan politiikkani faktoihin ja kerron selkeästi kun en ole varma asiasta, tai jos se on vain oma mielipiteeni. Pyrin olemaan nöyrä ja kuuntelemaan muita, kuitenkin muodostaen itse omat mielipiteeni. En tee myöskään lupauksia asioista joista en voi olla täysin varma. Teenkin vaalikampanjaani jalat maassa keskittyen ydinteemoihini; Luonnonvarat, Puolustus ja turvallisuus sekä Rationaalinen politiikka.

Mielestäni kansanedustajien tulee laittaa aina oman kansan etu muiden edelle, vaikka siitä tulisi sanomista. Suomalaisilla on vain yksi koti ja turvasatama tässä maailmassa: Suomi, ja sen täytyy pysyä sellaisena myös tulevat vuosisadat!

Ehdokas tavattavissa

23.2.2019 klo 11:00
Rantasalmen tori 58900

Rantasalmi

7.3.2019 klo 15:00
Juvan ABC Tulostie 1, 51900 Juva

Juvan ABC

16.3.2019 klo 11:00
Stella Hallituskatu 3-5, 50100 Mikkeli

Etelä-Savon piiri tapahtuma

20.3.2019 klo 16:00
Ei vielä tiedossa Mikkeli

Nuoret, Politiikka ja Vaikuttaminen

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.