Juha Anttila

Perussuomalaiset, Turku

Juha Anttila

Vanhempi konstaapeli, kaupunginvaltuutettu

Juha Anttila
Suomen kevät
54-vuotias Varsinais-Suomen vaalipiiri Turku

Olen ollut politiikassa vuodesta 2017, kun minut valittiin varavaltuutetuksi ja sittemmin varsinaiseksi. Koko ajan on kasvanut halu vaikuttaa ja muuttaa asioita politiikan avulla. Tuleva kevät tulee olemaan Suomen kohtalon kevät.

Perheeseeni kuuluu vaimo ja hänen kolme poikaansa. Sari toimii historian ja yhteiskuntaopin opettajana. Jussi ja Olli ovat lukiolaisia, Antti on armeijassa.

Harrastuksiani ovat kuntosali jo vuodesta 1977. Lenkkeilen, moottoripyöräilen, matkustan ja mökkeilen. Tykkään nikkaroida ja tehdä puuhommia. Lukeminen on myös lempipuuhiani.

Työhistoriaani kuuluu seitsemän rauhanturvareissua. Olen tehnyt myös portsarin, puusepän ja muuttomiehen töitä. Portsarityöt aloitin ollessani 17-vuotias. Tämän lisäksi olen tehnyt kokin töitä, ajanut taksia ja linja-autoa.

Tällä hetkellä olen töissä Lounais-Suomen poliisissa, liikennesektorilla. Tehtäviin kuuluu liikenteen valvonnan monipuoliset tehtävät ja hälytystehtävien hoitaminen.

Vaaliteemojani ovat maahanmuutto, turvallisuus ja ilmastovouhotuksen hillitseminen. Suomea pidetään muun maailman sosiaalitoimistona. Suomen houkuttelevuutta täytyy merkittävästi vähentää. Rajavalvonta pitää tehostaa. Turvapaikan hakijat on otettava säilöön ja kielteisen päätöksen saaneet palautettava.

Valitusrumba on saatava loppumaan.

Nykyiset kehitysapurahat on käytettävä oman maan hyväksi. Poliisin, tullin ja rajavartioston resurssit ovat nykyisin riittämättömät. Tehtäviä joudutaan liikaa priorisoimaan ja siitä joku aina kärsii.

Ilmastotavoitteet ovat utopistisia. Suomen tekemiset ovat pisara meressä verrattuna koko maailmaan. Suomalaisten elämä hankaloituu ja kallistuu ilmastovouhotuksen vuoksi.

Koulutus, työllisyys ja vanhuus turvattava!

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.