Jukka Kangastie
Ehdokasnumero 6

Perussuomalaiset, Alajärvi

Jukka Kangastie

Ajoneuvomekaanikko, yrittäjä

Jukka Kangastie
6
OMA KANSA JA ISÄNMAA!
47-vuotias Vaasan vaalipiiri Alajärvi
Ehdokas on Yrittäjä

Kolmannen polven korjaamoyrittäjä, 47-vuotias, naimisissa, viisi lasta ja kaksi lastenlasta. Politiikan lisäksi harrastukseni on moottoriurheilua ja olen mukana Autoliiton sekä Vapepan toiminnassa.

Olen 47vuotias syntyperäinen alajärveläinen ja lyhyitä jaksoja lukuunottamatta, olen asunut kotiseudulla koko ikäni.

Viiden lapsen isänä ja kahden lapsenlapsen pappana, lapsiperheen arki on minulle tuttua. Kolmannen polven yrittäjänä olen myös nähnyt, mitä yrittäjyys Suomessa on ja tunnen omakohtaisesti nykypäivän yrittäjyyden haasteet.

Maaseudulla kasvaneena myös maatalous on kuulunut aina joka päiväiseen elämääni esim. välillisenä työllistäjänä. Kansanedustajana maatalouden toimintaedellytysten ja maaseudun yritystoiminnan edistäminen on minulle tärkeä asia.

Perusluonteeltani olen toiset huomioonottava ja pyrin auttamaan aina jos vaan mahdollista. Työni politiikassa ja harrastukseni Autoliiton ja VAPEPA:n toiminnassa tukevat tätä. Tykkään touhuta porukassa ja hyvän tiimin kanssa on mukava toimia.

Ehdokkaaksi lähtiessäni ajattelin, että haluan toimia ensisijaisesti nimenomaan oman alueeni ihmisten ja yrittäjien hyvinvoinnin ja menestymisen eteen.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.