Kari Kattainen

Perussuomalaiset, Ruokolahti

Kari Kattainen

Kone- ja tuotantotekniikan insinööri (AMK)

Kari Kattainen
Olen suomalainen ja vahvasti suomalaisten puolella
62-vuotias Kaakkois-Suomen vaalipiiri Ruokolahti

Kotikuntani on Ruokolahti ja olen ensimmäinen perussuomalainen kansanedustajaehdokas kunnassamme. Olen perusteellinen, luotettava sekä periksiantamaton.

Olen syntynyt Imatralla, jossa olen asunut kaikkiaan n. 30 vuotta. Tunnen myös näin ollen, että Imatra on toinen kotikuntani.

Ammattikoulun kävin Imatralla silloisessa ammattikoulussa, jossa suoritin koneistajan kolmivuotisen ammattitutkinnon. Myöhemmällä iällä sivistin itseäni lukemalla itseni kone- ja tuotantotekniikan insinööriksi Tampereen ammattikorkeakoulussa, josta valmistuin 2010.

Aloitin työurani silloisen Enso-Gutzeit Oy:n Tainionkosken tehtaitten palveluksessa korjausmiehenä vuodesta 1972 vuoteen 1980 saakka. Olen toiminut myös ravintoloitsijana ja vahtimestarina. Vuosina 2010-2018 toimin nykyisen ITA Nordic Oy:n palveluksessa laatu- ja tuotantopäällikkönä.

Olen urheilumies. Saavutuksinani mainitsen mm. Judon Pohjoismaiden mestaruuden, painonnoston Suomen mestaruuden sekä kehonrakennuksen Suomen mestaruuden. Olen mukana järjestötoiminnassa ja toimin nyt Imatran Jyske Ry:n puheenjohtajana.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.