Lasse Lehtinen
Ehdokasnumero 12

Perussuomalaiset, Kannus

Lasse Lehtinen

Oikeustieteen tohtori, varatuomari

Lasse Lehtinen
12
Maahanmuuttoa vastaan suomalaisten puolesta
Vaasan vaalipiiri Kannus

Olen lujasti maahanmuuttovastainen. Haluan Suomen olevan tulevaisuudessakin suomalaisten oma isänmaa, jossa on tervehenkiset suomalaiset elämänarvot, eikä monikulttuurivaltio. Haluan olla perussuomalaisena kansanedustajana toimimassa Suomen ja suomalaisten sekä kotimaakuntani puolesta.

Olen oikeustieteen tohtori ja varatuomari sekä valtiotieteen maisteri ja filosofian lisensiaatti. Lisäksi on opettajan koulutus. Olen opiskellut myös Etelä-Afrikassa, josta on eteläafrikkalaiset oikeustieteen ja ekonomin tutkinnot (LLB, BComLaw).

Olen työssä lakimiehenä omassa lakiasiaintoimistossani Kannuksessa ja minulla on pitkä asianajokokemus. Olen nähnyt usein lain ja tuomioistuinten päätösten olevan ristiriidassa suomalaisten oikeustajun kanssa.

Olen perussuomalaisten Opintokeskus Pekasuksen rehtori ja oikeusopin opettaja vsta 2015 alkaen.

Olen asunut Pohjanmaalla Laihialla, Kristiinankaupungissa, Kokkolassa ja nyt Kannuksessa 10 v, koska Kannus ei ole vastaanottanut pakolaisia. Minulla on täten näkemystä koko Vaasan vaalipiirin alueelta.

Olen kirjoittanut kirjoja oikeustieteen ja politiikan alalta kuten "Suomen paluu kansallisvaltioksi".

Hallitsematon maahanmuutto kielteisine seurauksineen on Suomen vakavin ongelma, jonka poistaminen on tulevan eduskunnan tärkein tehtävä.

Haluan Suomen olevan itsenäinen kansallisvaltio eikä EU:n osavaltio. Suomen asiat on päätettävä Suomessa eikä EU:ssa.

Toivon näkeväni päivän jolloin Suomi eroaa EU:sta.

Vastustan ilmastonmuutosverukkeella aiottuja rajoituksia suomalaisten elämään kuten polttomoottoriautokieltoa, lentoveroa, punaisen lihan syöntikieltoa ja metsänhakkuiden rajoittamista.

Suomalaisten on saatava lämmittää saunat puilla ja syödä uuniporsasta, joka on mieliruokani.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.