Laura Jokela
Ehdokasnumero 101

Perussuomalaiset, Helsinki

Laura Jokela

Kiinteistösihteeri, isännöitsijäopiskelija

Laura Jokela
101
Suosi suomalaista, rakasta kotimaista
Helsingin vaalipiiri Helsinki

Olen 27-vuotias Itä-Helsingin kasvatti ja asun Kivikossa kahden koirani kanssa. Kiireinen arkeni koostuu suurimmaksi osaksi päivätyöstäni ja politiikasta, mutta sitä ovat onneksi tasapainottamassa ystävät ja perhe - mustaa huumoria unohtamatta.

Politiikassa olen ollut mukana noin kymmenen vuotta. Minulle on aina ollut itsestään selvää, että jos asioita haluaa muuttaa, niiden eteen on tehtävä töitä. Työnteko onkin itselleni yksi tärkeimmistä arvoista ja olen työskennellyt monissa työtehtävissä eri aloilla. Tällä hetkellä työskentelen kuudetta vuotta kiinteistösihteerinä isännöitsijätoimistossa ja seuraavan vuoden aikana siirryn opiskelujen myötä isännöitsijän tehtäviin.

Pidän äärimmäisen huolestuttavana nykytilannetta, jossa yhä useampi nuori on työelämän ulkopuolella. Esimerkiksi alle 25-vuotiaista miehistä työn ja koulutuksen ulkopuolella on jo joka viides.

Itse olen saanut elää hyvän sekä turvallisen lapsuuden ja nuoruuden Itä-Helsingissä sen maineesta huolimatta. Sosiaaliset ongelmat kuitenkin keskittyvät entistä enemmän tietyille alueille ja se on nähtävissä katukuvassa. Mitä enemmän ihmisiä putoaa pois yhteiskunnan kelkasta, sitä enemmän yleinen turvattomuus lisääntyy.

Nuorten työttömyys, syrjäytyminen ja epävarmuus tulevaisuudesta heijastuvat myös siihen, paljonko Suomeen syntyy tulevaisuudessa lapsia. Laskevista syntyvyysluvuista meidän pitäisi kääntää katse takaisin perusasioiden äärelle - kun suomalaiset rakastuvat, luonnollisena lopputuloksena syntyy lisää lapsia. Rakastuminen lisää onnellisuutta ja ihmisten hyvinvointia elämän jokaisella osa-alueella. Siksi meidän onkin korkea aika ottaa riski ja rakastua rohkeasti - suosi suomalaista, rakasta kotimaista.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.