Laura Korpinen
Ehdokasnumero 104

Perussuomalaiset, Helsinki

Laura Korpinen

Asianajaja, varatuomari

Laura Korpinen
104
Asianajaja isänmaan puolesta
Helsingin vaalipiiri Helsinki
Ehdokas on Yrittäjä

Olen helsinkiläinen perheellinen yrittäjä, asianajaja ja varatuomari. Politiikkaan tarvitaan enemmän sellaisia ihmisiä, joilla on kyky hoitaa asioita, tervettä järkeä ja vankka kokemus työnteosta, myös yksityissektorilta - kuten minulla on.

Olen syntynyt ja kasvanut Helsingissä.

Lakimieheksi valmistumiseni jälkeen olen ehtinyt tehdä 30-vuotisen työuran, joka jatkuu edelleen. Työn tekeminen ja oman toimeentulon hankkiminen ovat aina olleet minulle itsestäänselvyys. Olen aina ollut itsenäinen - ja vähän itsepäinenkin. En ole elämässäni mennyt virran mukana.

Viimeiset kolmetoista vuotta olen toiminut yrittäjänä omassa asianajotoimistossani Helsingissä.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä ehdin työskennellä yrityslakimiehenä, kahdessa liikejuridiikkaan erikoistuneessa isossa asianajotoimistossa sekä Lappeenrannan raastuvanoikeudessa.

Pitkä työura lakimiehenä eri tehtävissä on opettanut kärsivällisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja luonnetta.

Tiedän konkretian tasolla mitä tarkoittaa vaativan työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen työpäivien venyessä toistuvasti kellon ympäri. Viime vuosina olen nähnyt läheltä myös kuinka kovaa on omaishoitajan arki.

Helsingin yliopistossa suorittamani ylemmän oikeustutkinnon lisäksi minulla on EU-oikeuden alalla suoritettu ulkomainen Master of laws -jatkotutkinto (LL.M), jonka olen suorittanut Alankomaissa.

Tarvitsemme kansanedustajiksi henkilöitä, jotka ovat osoittautuneet kykeneviksi hoitamaan omat asiansa. Vasta sen jälkeen voidaan ajatella ihmisen pystyvän hoitamaan yhteisiä asioita. Minä pystyn.

Ehdokas tavattavissa

23.3.2019 klo 09:00
Itäkeskus Kauppakartanonkatu 3

PS Hki maalaismarkkinoilla

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.