Leena Kurikka
Ehdokasnumero 10

Perussuomalaiset, Kurikka

Leena Kurikka

Toimittaja, yrittäjä

Leena Kurikka
10
Asiallista osaamista
57-vuotias Vaasan vaalipiiri Kurikka
Ehdokas on Yrittäjä

Olen rohkea ja asioihin tarttuva pohjalaisnainen. Minulle tärkeitä arvoja ovat vapaus, sananvapaus, rehellisyys, rakkaus ja välittäminen. Haluan Suomen, joka on vapaa, itsenäinen ja turvallinen. Maan, jossa on hyvä elää ja yrittää. Maan, jossa perusarvot ovat kohdallaan.

Toimittaja, yrittäjä, maatalousyrittäjä, homeopaatti ja jäsenkorjaajaopiskelija.

Synnyin Kurikassa, kävin koulut Seinäjoella. Valmistuin toimittajaksi Tampereen yliopistosta. Olen asunut mm. Helsingissä, Lahdessa, USA:ssa ja Ähtärissä. Koti nyt Jalasjärvellä. Parhaiten viihdyn maalla.

Olen työskennellyt toimittajana sanomalehdissä, paikallisradioissa ja televisiouutisten aluetoimituksessa.

Työskentelin vuosia "hevoskuiskaajana" ja kirjoitin hevospsykologiasta kirjan.

Aloitin taistelun tuulivoimaloita vastaan jo ennen kuin jouduin luopumaan omasta hevostilastani naapurikuntaan nousseiden tuulivoimaloiden aiheuttamien terveyshaittojen vuoksi.

Olen toiminut aktiivisesti ay-liikkeessä ja useissa yhdistyksissä. Olin vuosia Julkisen sanan neuvoston jäsen.

Nyt olen mukana mm. Suomen Ympäristöterveys SYTe ry:ssä ja työryhmässä, joka koettaa auttaa sisäilmasta ja tuulivoimaloiden infraäänestä sairastuneita. MTK:n jäsen, viljelyksessä enää pari hehtaaria.

Minulla on voimakas halu auttaa ihmisiä ja eläimiä sekä puolustaa suomalaista maaseutua ja pieniä kuntia.

Haaveilen seuraavan kirjan kirjoittamisesta sekä uudesta pienestä maatilasta, jossa voisi elää ihmis- ja eläinkavereiden kanssa.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.