Lulu Ranne
Ehdokasnumero 109

Perussuomalaiset, Hämeenlinna

Lulu Ranne

Diplomi-insinööri, varakansanedustaja

Lulu Ranne
109
Osaavampi ja oikeudenmukaisempi Suomi
47-vuotias Hämeen vaalipiiri Hämeenlinna

Olen hämäläinen diplomi-insinööri, ison perheen äiti ja varakansanedustaja. Minut tunnetaan ihmisenä, joka perehtyy asioihin ja tekee kaikkensa, jotta oikeus toteutuisi. Ihmisenä, joka ajaa vahvasti asukkaiden etuja ja pehmeitä arvoja. Oikeudenmukaisemman Suomen puolustajana.

Olen valmistunut rakennustekniikan diplomi-insinööriksi ja täydentänyt osaamistani oikeustieteiden ja johtamisen opinnoilla. Toimin ympäristöhallinnon valtakunnallisissa asiantuntijatehtävissä. Olen kaksikielinen (suomi/ruotsi) ja englantini on sujuva. Hallitsen ranskan ja espanjan perusteet.

Minulla on kymmenen vuoden kokemus politiikasta, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja verkostoyhteistyöstä kuntatasolta valtakunnan tasolle asti. Olen hankkinut niiden myötä monipuolista kokemusta ja osaamista mm. taloudesta ja peruspalveluista. Olen myös Yrittäjänaisten jäsen.

Perhe on minulle kaikki kaikessa. Ihaninta mitä tiedän, on viettää rauhassa aikaa rakkaitteni parissa. Olen pitänyt perheeni poissa julkisuudesta ja teen niin myös jatkossa.

Perehdyn asioihin ja ajan vahvasti asukkaiden etuja. Olen osaaja ja ratkaisija, joka ei petä suomalaisia vaan pitää koko kansan puolta. Teen parhaani auttaakseni. Kun teen virheitä, myönnän sen ja korjaan ne niin hyvin kuin mahdollista. Kun jotain lupaan, niin sen myös pidän.

Tekemäni työ ja ajamani asiat saivat vahvan tuen, kun minut valittiin 2015 varakansanedustajaksi 4237:llä äänellä ja kolmannen kerran valtuustoon ääniharavana 2017. Tämä tuki on kullanarvoista ja antaa valtavasti voimia työhön.

Rakennan oikeudenmukaisempaa, osaavampaa ja hyvinvoivaa Suomea ja Hämettä. Niin olen aina tehnyt ja tulen tekemään myös eduskunnassa. Kaikella osaamisellani ja sisulla. Se on velvollisuuteni.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.