Mari Rantanen

Perussuomalaiset, Helsinki

Mari Rantanen

Ensihoitaja, omaishoitaja

Mari Rantanen
Ensiapua eduskuntaan
42-vuotias Helsingin vaalipiiri Helsinki

Olen reipas, sisukas ja oikeudenmukainen tahtonainen Pohjois-Helsingistä. Työskentelen ensihoitajana ja toimin vaikeavammaisen täysi-ikäisen tyttäreni omaishoitajana. Vapaa-aikani kuluu hyvin pitkälti perheen ja politiikan parissa kaupunginvaltuutettuna ja sote-lautakunnan jäsenenä.

Työ, terveys ja turvallisuus merkitsevät minulle asioita, joista ei tingitä.

Omaishoitajana sekä työssäni ambulanssissa ensihoitajana näen päivittäin terveyden ja turvallisuuden tärkeyden ja tulisin työskentelemään niiden eteen myös kansanedustajana.

Minulla on taitoa ja tahtoa tehdä työtä turvallisemman ja reilumman Suomen eteen.

Elämä vammaisen tyttäreni äitinä on kasvattanut minusta leijonaemon. Puutun epäkohtiin ja puolustan voimakkaasti asioita, jotka koen tärkeiksi. Uskallan sanoa, mutta osaan myös kuunnella.

Olen kouluttautunut sairaanhoitajaksi, ensihoitajaksi ja poliisiksi. Työkokemusta minulla on monipuolisesti ambulanssista, sairaaloiden vuodeosastoilta, päivystyspoliklinikoilta, hätäkeskuksesta ja poliisista.

Poliittista kokemusta omaan Helsingin valtuustosta, kaupunginhallituksesta sekä sosiaali- ja terveyslautakunnasta. Olen tehnyt sen mitä olen luvannut, suoraselkäisesti.

Viime eduskuntavaaleissa haave kansanedustajan työstä oli lähellä toteutua saadessani loistavan äänisaaliin, joka riitti varakansanedustajaksi.

Minulle vanhukset, lapset, vammaiset, sairaat ja omaishoitajat ovat erityisessa suojeluksessa. Kun omien heikoimpien asiat ovat kunnossa, voidaan alkaa parantamaan maailmaa.

Työ on parasta sosiaaliturvaa, mutta työn vastaanottamisen ja yrittämisen tulee olla aina kannattavaa. Ei halpatyötä Suomeen.

Päätöksentekoon tarvitaan ihmistä ruohonjuuritasolta, ihmisen arjesta. Ihmistä, joka on suomalaisten kansan edustaja.

Lue lisää ajatuksistani verkkosivultani.

www.marirantanen.fi

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.