Matti Putkonen
Ehdokasnumero 68

Perussuomalaiset, Nurmijärvi

Matti Putkonen

Työmies, entinen metallin viestintäpäällikkö

Matti Putkonen
68
Suomalaisten ja teollisuuden puolesta - aina
68-vuotias Uudenmaan vaalipiiri Nurmijärvi

Olen 40v taistellut suomalaisen teollisuuden toimintaedellytysten kohentamiseksi ja työpaikkojen lisäämiseksi. On ollut etuoikeus päästä niin moniin keskeisiin päätöksentekopöytiin puolustumaan suomalaisten työntekijöiden ja yrittäjien yhteistä etua työllisyys-, työttömyys- ja sosiaaliturva-asioissa

Suomalaiset ovat työhaluisia, vain työpaikat puuttuvat. Palkalla on pystyttävä elämään ja elättämään perheensä. Liian kunnianhimoiset päästötavoitteet nostavat tavallisten suomalaisten asumisen ja liikkumisen hintaa sekä suomalaisen teollisuuden kustannuksia, eivätkä edes alenna EU:n kokonaispäästöjä. Tälle järjettömyydelle on laitettava stoppi, koska ainoastaan vientiteollisuus voi turvata hyvinvointimme.

Sähkö on jokapäiväinen välttämättömyys, jota ilman suomalaiset kodit eivät tule toimeen. Siirtomaksut voidaan kohtuullistaa, kun luovutaan eduskunnan määräämästä kaapelointipakosta ja asetetaan hintakatto. Sähkön, polttoaineiden, bensan, dieselin kuin myös lämmitysöljyn verotusta on kevennettävä.

Monet kunnat ovat ulkoistaneet perintätoimistoille kansalaisten tavalliset maksurästit kuten lastenhoitomaksut. Pienikin myöhästyminen voi näin johtaa arvaamattomaan maksukierteeseen ja luottokelpoisuuden menettämiseen. Osa näistä perintäyrityksistä on vielä rekisteröity veroparatiiseihin. Tulevan hallituksen on ensi töikseen inhimillistettävä perintä- ja ulosottotoimintaa koskevaa lainsäädäntöä. Ulosottotoiminnassa on luovuttava provisiopalkkajärjestelmästä. Suojaosasta on tehtävä joustava. Näin varmistetaan, että perinnässä olevien velkakierre ei jatku. Samoin nykyinen ryöstökorko on puolitettava. Jokainen suomalainen haluaa hoitaa velkansa. Siihen on luotava mahdollisuus inhimillistämällä perintä- ja ulosottotoimintaa.

Videot

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.