Mika Kankaansyrjä
Ehdokasnumero 5

Perussuomalaiset, Kauhava

Mika Kankaansyrjä

Toimitusjohtaja

Mika Kankaansyrjä
5
Turvallinen Suomi
Vaasan vaalipiiri Kauhava
Ehdokas on Yrittäjä

Olen 54-vuotias Kauhavalta kotoisin oleva yrittäjä. Perheeseeni kuuluu vaimo ja aikuinen poika. Toimintaani on kuulunut jo yli 40 vuoden ajan sopimuspalokuntalaisuus, jossa nykyinen tehtäväni on yksikönjohtaja. Autourheilun saralla olen voittanut JM-liigan SM-mitaleita 4 kpl.

Sydäntäni lähellä on työni palomiehenä. Parasta palomiehenä työskentelyssä on ennen kaikkea yhteistyö muiden kanssa, joka on täysin joukkuepelaamista. Työ on kehittävää, jossa oppii arvostamaan omia ja muiden onnistumisia. Joka päivä oppii jotakin uutta. Olen saanut ja saan edelleen palomiehen työn kautta uusia ystäviä ja ihmissuhteita, joita pystyn myös hyödyntämään tehdessäni politiikkaa.

Palomiehen työssä on erityisen hienoa nähdä, kuinka eri ensiapuyksiköiden yhteistyöllä auttamisen ja elvytyksen jälkeen saadaan elämä palaamaan ja toivo läheisissä heräämään, usein jo epätoivon ja surun valtaamissa perheissä ja tilanteissa. Palomiehiksi hakeutuu useita eri ammattiryhmien edustajia. Meistä löytyy niin kirjanpitäjiä kuin yrittäjiä. Kaikkia meitä yhdistää yhteinen koulutus, joka on laaja-alaista ja jossa oppii arvostamaan toisten tekemistä.

Palomiesten esimieheksi haluavan tarvitsee olla laajakatseinen luovuutta omaava ripeä henkilö.

Videot

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.