Ossi Tiihonen
Ehdokasnumero 76

Perussuomalaiset, Lohja

Ossi Tiihonen

Teknoyrittäjä

Ossi Tiihonen
76
Aliluvataan - ylitoimitetaan
52-vuotias Uudenmaan vaalipiiri Lohja
Ehdokas on Yrittäjä

Olen 51-vuotias teknoyrittäjä sapattivapaalla, kahden teinin yksinhuoltaja. Pyrin tuomaan esiin kriittistä ajattelua, faktoja ja sellaisia seikkoja joita valtamedia ei esille tuo. Perussuomalainen, kansallismielinen.

Olen saanut vanhanaikaisen kasvatuksen, jossa arvostettiin työtä, opiskelua ja rehellisyyttä. Molemmat vanhempani olivat rintamaveteraaneja.

Koulutusta minulla on seuraavasti: BPS (Bachelor of Professional Studies in Marketing), yo-laskentamerkonomi, jonkin verran opintoviikkoja valtio-opissa ja kansantaloustieteessä, töihin liittyviä lisäkoulutuksia jne. Varusmiespalvelu tuli suoritettua Kajaanissa jääkärinä.

Työ- ja yrittäjäkokemusta minulla on pitkältä ajalta. Viimeiset 17 vuotta olen toiminut teknoyrittäjänä, sillä vuonna 2002 perustin Remote Analysis Oy:n, joka tuotti lääkärinlausuntoja verkossa – uniapneatutkimuksia, sydämen rytmihäiriötutkimuksia ja verenpaineen vuorokausimittauksia. Toiminta kasvoi vuosien mittaan – yhteensä teimme Suomeen noin 200 000 lääkärinlausuntoa ja useita tuhansia Britanniaan ja Ruotsiin. Jos esimerkiksi vaikka joka kymmenes tutkittu sai yhden lisäelinvuoden, niin tulosta voinee pitää hyvänä. Toimintaan kuului myös lääketieteellisten laitteiden ja ohjelmistojen valmistus.

Työurani aikana olen tehnyt yrittäjätoiminnan lisäksi hommia mm. mansikanpoimijana, katonkorjaajana, rakennusapumiehenä, mielisairaanhoitajan sijaisena, CRM-ohjelmistojen myyjänä ja ravintolapäällikkönä.

Harrastuksina minulla on lähinnä lukeminen ja kuntoilu. Harrastan mielelläni patikointia lähialueilla ja välillä vähän kauempanakin. WoT:tia tuli tahkottua useampi vuosi tier X -tasolle ja aikoinaan Homeworld-saaga läpi jne.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.