Petri Huru
Ehdokasnumero 32

Perussuomalaiset, Pori

Petri Huru

Ylipalomies, lähihoitaja

Petri Huru
32
Turvallinen Suomi - suomalaisille
52-vuotias Satakunnan vaalipiiri Pori

Olen 52-vuotias ylipalomies - sairaankuljettaja ja lähihoitaja sekä varusmiespalvelustaan suorittavan tyttölapsen ylpeä isä. Harrastuksiini kuuluvat metsästys ja ampumaurheilu sekä ajan salliessa kalastus. Politiikassa minulla on laaja kokemus kaupunginvaltuutettuna ja kaupunginhallituksessa.

Sukujuureni tulevat vanhempien kautta Satakunnasta ja Pohjanmaalta. Syntynyt ja asunut olen Porissa, mutta kolme vuotta elämästäni olen asunut ulkomailla, kansainvälisissä tehtävissä. Rauhanturvaajana Libanonissa ja Bosniassa sekä miinanraivaajana Mosambikissa.

Palomiehenä olen ammatikseni auttanut hädässä olevia yli kolmekymmentä vuotta. Auttamisen halu on yhä vahva ja kohdistan sitä hädänalaisimpiin, jotka eivät itse kykene pitämään puoliaan.

Taitettu indeksi on korjattava.

Suomen taloutta tulee parantaa elinkeinopolitiikan ennustettavuudella, kuten energian omavaraisuusasteen nostamisella ydinvoimaa, metsähakkeita ja turvetta käyttämällä. Paikallisen työllisyysasteen lisäksi nämä vaikuttavat huoltovarmuuteen.

Kannatan yleissitovuutta, sillä luodaan rajat paikallisille sopimisille ja tarveharkinnalla estetään halpatyömarkkinat. Lähihoitajana kannatan hoitajamitoituksen noston ohella hoidon tarpeen arviointia ja hoitohenkilöstön pätevyyden ja määrän valvontaa. Tuetaan omaishoitoa ja vammaispalveluita.

Arvostan luontoarvoja, mutta suojelun tulee perustua maalaisjärkeen ideologian sijaan. Petopolitiikassa paikallisten ääntä kuultava ja pihoissa pyörivät sudet tulee poistaa. Tämä ei tarkoita niiden vähentämistä sukupuuttoon.

Maahanmuuttajien kohdalla tulee poistaa henkeen ja terveyteen kohdistuneista rikoksista tuomitut rikolliset sekä laittomasti maassa olevat. Annettava apu kohdistettava konfliktialueilla hädänalaisimpiin.

Satakunnan ja Suomen asialla.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.