Pia Pentikäinen

Perussuomalaiset, Suonenjoki

Pia Pentikäinen

Projektipäällikkö, Pohjois-Savon piirin puheenjohtaja

Pia Pentikäinen
Rohkea, vahva, vaikuttaja!
50-vuotias Savo-Karjalan vaalipiiri Suonenjoki

Olen avoin, oppivainen, asioita eteenpäin vievä ja huomioin kaikessa tasapuolisuuden, tasa-arvoisuuden ja taloudellisuuden. Politiikassa yhteistyö muiden kanssa on tärkeää. Viiden eri ikäisen lapsen äitinä olen "kokemusasiantuntija" hyvin monessa asiassa.

Äitini on Karjalasta (hän on Pälkjärven evakon lapsi) ja isäni on Savosta. Olen siis oikein sopiva Savo- Karjalan kansanedustajaehdokkaaksi!

En vaalilupaa mitään vaan lupaan tehdä parhaani Itä-Suomen ja koko Suomen hyväksi. Lisäksi tuon äänen kuuluviin masentuneiden, vähävaraisten, syrjääntyneiden, monisairaiden ja kipukroonikoiden puolesta.

Suomessa moni asia vaatii pikaista parantamista. Esimerkiksi vanhusten hoivaa ja hoitoa ohjaa eduskunnan säätämät lait ja asetukset ja kuntapäättäjien on noudatettava niitä riittämättömällä rahoituksella.

Luottamustoimieni ansiosta olen oppinut politiikkaa ja elämänkokemukseni myötä minulla on sydän mukana kovassa päätöksen teon maailmassa.

Liityin Perussuomalaisiin syksyllä 2008.

Olen toisen kauden kaupunginvaltuutettu ja maakuntahallituksen jäsen. Toimin Pohjois-Savon piirin puheenjohtaja.

Lähdin politiikkaa kun halusin vaikutaa lasteni tulevaisuuteen. Suomen suuntaa on muutettava. Suomen pitää olla turvallinen ja hyvä maa.

Olen asunut Helsinki -Rovaniemi välillä ja kotina ovat olleet todellinen korpitila ja Helsingin keskustan kerrostalo.

Politiikan lisäksi harrastuksiini kuuluu kotimaan matkailu, veneily, leipominen, pohjapilkintä, lukeminen ja vapaaehtoistyö.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.