Pirjo Niinivirta

Perussuomalaiset, Turku

Pirjo Niinivirta

Kaupunginvaltuutettu, hammaslääkäri

Pirjo Niinivirta
Puhun mistä muut vaikenevat
68-vuotias Varsinais-Suomen vaalipiiri Turku
Yrittäjä

Politiikassa tarvitaan kokemusta ja näkemystä vähän joka alalta. Minulla on terveydenhoito-alalta pitkä ura, kokemusta rakentamisesta, kulttuurista ja pienyrittäjyydestä. Näkemystä lamasta, velkavankeudesta, konkursseista ja lapsiperheiden ahdingosta ja vanhusten kaltoinkohtelusta. Olen optimisti.

Turun valtuustossa vuodesta 2012-

Pidän etusijalla suomalaisten turvallisuutta, työtä, hyvinvointia ja palveluita. Vanhusten ihmisarvo palautettava, omaishoitajana näin paljon. Eläkkeiden verotus keveämmäksi, omaishoidontuki verottomaksi ja lääkkeiden omavastuu pois pienituloisilta. Pois leikkauslista menttaliteetti: "Lähes kaikkia Kelan etuuksia on leikattu; lapsilisää, vanhempainrahaa, kansaneläkettä, peruspäivärahaa mm."

Työt suomalaisille, nyt halpatyövoimaa tulee Virosta ja Puolasta ja suomalaiset ovat työttömänä ja lomautettuina. Koulutuksesta ei saa leikata, aktiivimalli leikkasi työttömyysturvaa, Kiky leikkasi julkisen sektorin lomarahoja 30 %. Oikeudenmukaisen ja järkevän päätöksenteon puolesta äänestä kokemusta ja tietoa omaava Hammaslääkäri Eduskuntaan. Terveyspalvelut kaikille kukkaroon katsomatta. Panostetaan yhteiskunnan huono-osaisiin, leipäjonot pois, muutoksen tuulet politiikkaan, jotta kaikilla on hyvä asua kotimaassamme rakkaassa Suomessa

Pienyrittäjyys on tulevaisuutta, iso osa työstä tullaan tekemään pienyrityksissä. Sinun takuusi muutokselle, anna äänesi Pirjolle, hammaslääkärille, jolla on tietoa ja taitoa nyt ja tulevaisuudessa

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.