Rami Lehto
Ehdokasnumero 106

Perussuomalaiset, Lahti

Rami Lehto

Kansanedustaja

Rami Lehto
106
Suomalaisten kansanedustaja!
46-vuotias Hämeen vaalipiiri Lahti

Naimisissa ja kolmen lapsen isä. Duunarikansanedustajana taistelen eduskunnassa suomalaisen työn ja yrittämisen puolesta sekä ilmastonmuutosta vastaan järjellä ja suomalaisten etua puolustaen. Ikääntynyt väestömme ansaitsee suuremman huomion ja huolenpidon.

Arvoihini eivät kuulu korruptio, veronkierto eikä minkäänlainen epärehellisyys. Poliittisen vaikuttamisen on oltava avointa ja rehellistä, jotta päätöksenteko nauttisi kansalaisten arvostusta.

Politiikkaan lähdin mukaan vuonna 2007 liittymällä perussuomalaisiin. Siitä asti päämääräni on ollut selvillä.

Meidän pitää antaa suurempi arvo ikääntyneelle väestöllemme, sillä he ovat rakentaneet suomalaisen hyvinvointiyhteiskuntamme ja ansaitsevat parempaa hoivaa ja huolenpitoa.

Vastustan kansamme kahtiajakoa, jossa rikkaat kerryttävät varallisuuttaan köyhien kustannuksella. Jokaisella suomalaisella pitäisi olla oikeus hyvään ja arvokkaaseen elämään, eikä kenenkään pidä nähdä nälkää.

Valtion rahojen jakaminen avokätisesti ulkomaille ja vielä ilman kansalaistemme hyväksyntää on viimein loputtava. Nyt on viimeistään kannettava suurempaa huolta omista kansalaisistamme ja työpaikoistamme.

Suomalaisten hyvinvointi pitää asettaa etusijalle. En hyväksy, että Suomi yrittää toimia maailman sosiaalitoimistona kansalta kerätyin verovaroin!

Monet ovat kanssani samaa mieltä ja antaneet minulle tukensa eri vaaleissa. Olen kolmannen kauden kaupunginvaltuutettu ja toiminut myös valtuuston 2. varapuheenjohtajana. Kahdella kaudella ollut kaupunginhallituksessa ja toiminut myös hallituksen 2. varapuheenjohtajana.

Vuoden 2011 eduskuntavaaleissa sain 4755 ääntä ja tulin valituksi varakansanedustajaksi. Vuonna 2015 tulin valituksi varsinaiseksi kansanedustajaksi 6705:llä äänellä.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.