Ritva "Kike" Elomaa

Perussuomalaiset, Masku

Ritva "Kike" Elomaa

Kansanedustaja, röntgenhoitaja

Ritva "Kike" Elomaa
Vahvasti Suomen puolesta
63-vuotias Varsinais-Suomen vaalipiiri Masku
Yrittäjä

Olen alkujani ahkera maalaistalon tyttö. Kotoa sain ohjenuoraksi elämään oikeudenmukaisuuden periaatteen. Tämä näkyy myös politiikassani. Haluan paiskia jatkossakin kovasti töitä paremman Suomen puolesta. Työn ja yrittäjyyden kautta Suomi saadaan nousuun. Heikompia pitää aina auttaa.

Olen alkujani maalaistalon tyttö ja syntynyt Nopperlan tilan kamarissa muiden sisarusteni tavoin. Lapsena tehtiin ahkerasti töitä navetassa ja pellolla sekä urheiltiin paljon. Olen eläinrakas. Kotoa sain ohjenuoraksi elämään oikeudenmukaisuuden periaatteen. Lukion jälkeen tein vanhuspalvelutyötä kunnes urheilu vei mennessään. Treenasin kaksi kertaa päivässä, opiskelin röntgenhoitajaksi josta tuli leipätyöni. 1980-luvun alussa saavutin kehonrakennuksessa paljon. Esiintymiset laulajana, juontajana sekä liikunnan ja ravintotietouden luennoitsijana alkoivat urheilu-urani jälkeen. Olen kiertänyt maailmaa suomalaisena voiman lähettiläänä viisi vuotta. Pitkä monipuolinen työura antaa minulle korvaamatonta tietoa ja tuntemusta siitä miten Suomen kansa voi ja ajattelee. Olen myös pienyrittäjä ja näin ollen arvostan työtä ja yrittäjyyttä. Niitä Suomi tarvitsee.

Isäni Arvo Robert Sainio toimi kansanedustajana 1970-luvulla ja poliittinen kasvuympäristö herätti kiinnostukseni yhteiskunnallisiin asioihin jo nuorena. Haluan olla mukana rakentamassa Suomelle parempaa tulevaisuutta ja edistää suomalaisten elämänlaatua parhaani mukaan. Tarvitsemme päätöksentekoon lisää oikeudenmukaisuutta ja aitoa ymmärrystä kansan näkemyksistä sekä vahvaa tahtoa paiskia hommia hyvinvointiyhteiskunnan puolesta. Isänmaallisuus on vahvana sydämessäni. Kansanedustajana leipätyöni on ensisijaisesti tehdä suomalaisten arjesta parempaa ja varsinaissuomalaisena flikkana maakuntamme asiat painavat politiikassani.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.