Saija Granlund
Ehdokasnumero 100

Perussuomalaiset, Lahti

Saija Granlund

Sairaanhoitaja amk, TSN alueluottamusmies

Saija Granlund
100
Turvallinen arki, parempi tulevaisuus
38-vuotias Hämeen vaalipiiri Lahti

Olen lahtelainen sairaanhoitaja ja kahden teini-ikäisen tyttären äiti. Työskentelen terveysasemalla vastaanottotyössä. Päivittäisessä työssäni kohtaan kaiken ikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin.

Hoitoalalla olen työskennellyt viimeiset viisitoista vuotta ja nähnyt miten yksityistäminen ja jatkuvat terveydenhuollon palveluihin ja henkilöstömääriin tehdyt leikkaukset ovat rapauttaneet koko hoitoalaa.

Erityisen selvästi nykyinen suunta näkyy vanhusten- ja vammaisten palveluissa.

Alueluottamusmiehen työssäni näen miten hoitohenkilöstö työskentelee jaksamisen äärirajoilla. Jatkuva alimiehitys aiheuttaa työuupumusta, sairastumisia ja eripuraa työyhteisössä Henkilökuntaa tarvitaan lisää kautta linjan. Vain hyvinvoiva työtekijä pystyy hyvään tulokseen. Tämä on huomioitava.

Suomalainen työ ja yrittäjyys ovat myös lähellä sydäntäni. Yrittäjä perheessä kasvaneena minulle on lapsesta asti tullut tutuksi pienyrittäjän arki.

Pienten yritysten työllistämis mahdollisuuksia tulisi parantaa vaikka tukitoimin. Työnantaja maksuja voisi keventää ja byrokratiaa vähentää.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.