Sakari Puisto
Ehdokasnumero 12

Perussuomalaiset, Tampere

Sakari Puisto

Puolueen poliittinen suunnittelija, filosofian tohtori

Sakari Puisto
12
Äänestä Suomi takaisin asialinjalle
42-vuotias Pirkanmaan vaalipiiri Tampere

Olen 42-vuotias tamperelainen. Työskentelen poliittisena suunnittelijana läheisessä yhteistyössä puoluejohdon ja eduskuntaryhmän kanssa. Politiikassa olen toiminut useilla eri alueilla; erityisesti talouden, maahanmuuton, koulutuspolitiikan sekä kansainvälisten asioiden parissa.

Koulutukseltani olen filosofian tohtori ja minulla on noin kymmenen vuotta kansainvälistä kokemusta. Ennen politiikkaa olen toiminut sekä yksityissektorilla että tutkimustehtävissä yliopistoissa.

Ensimmäiset vaalini olivat vuonna 2014, kun olin Pirkanmaan perussuomalaisten ehdokas eurovaaleissa. Voimakas kampanjointi ja suuri tukiryhmä mahdollistivat tuloksen, josta oli hyvä ponnistaa eteenpäin. Tampereen kaupunginvaltuustoon minut valittiin 2017 ja nyt nämä ovat toiset eduskuntavaalini.

Eduskunta ja valtioneuvosto ovat tuttuja paikkoja. Olin mukana hallitusneuvotteluissa 2015 ja ministerin erityisavustajana Jyväskylän puoluekokoukseen saakka 2017.

Nyt haen revanssia sekä puolueelle että henkilökohtaisesti. Suomen ja suomalaisten etua pitää ajaa kaikilla rintamilla, ammattitaitoisesti ja tinkimättömästi! Suomen tulee olla maa, jonka jokainen suomalainen voi kokea olevan hänen asiallaan.

Pidempi henkilökuvani löytyy täältä

Sakari Puisto - henkilökuva

Videot

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.