Saku Kaistinen

Perussuomalaiset, Joutsa

Saku Kaistinen

Insinööriopiskelija, omaishoitaja

Saku Kaistinen
Suomalaisten vuoksi, viestinviejänä eduskuntaan!
Keski-Suomen vaalipiiri Joutsa

Olen tavallisen kansalaisen asialla, pyrin viemään sitä viestiä eduskuntaan mistä oikeesti täällä kentällä puhutaan. Suomen asiat on saatava kuntoon nyt, koska kohta ei ole enää mitään tehtävissä.

Olen 38-vuotias perheenisä Joutsasta, perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi tytärtä, joista olen nuoremman tyttöni omaishoitaja yhdessä vaimoni kanssa. Opiskelen tällä hetkellä HAMK:ssa Riihimäen kampuksella liikenneinsinööriksi, josta valmistun 2019-2020 aikana. Vaimoni on lähihoitaja ja opiskelee sairaanhoitajaksi, eli olemme tällä hetkellä opiskelijaperhe. Työkseni olen pääosin toiminut kuljetusalalla viimeiset kahdeksan vuotta, joista enimmäkseen olen ajanut linja-autoa ja kuorma-autoa ja ihan kokeilun vuoksi vähän myös rekkaa. Kuljetusalaa ennen, eli alle kolmekymppisenä kun sitä mietti mitä haluaa isona tehdä, niin tein silloin pääosin myyntitöitä, sekatyömiehen hommia, olin myös rautakaupan varastomiehenä, maalarina, puuseppänä ja graafisen alan parissa vähän aikaa.

Vapaa-aikani kuluu pääosin perheen parissa touhuillen kaikenlaista mahdollista, uimahallit ja kylpylät on koko perheen yhteisiä suosikkipaikkoja sekä patikkaretket luonnon äärellä. Liityin liigajoukkue JYPin rumpuryhmään takaisin nyt kymmenen vuoden tauon jälkeen, ja pyrin käymään rummuttamassa ja kannustamassa kotipeleissä Jyväskylässä minkä vaan ehdin. Sulkapalloa, lenkkeilyä, uintia tai punttisalia pyrin harrastamaan viikoittain. Kalastus on herännyt viime kesänä harrastuksena uudelleen esiin, joista etupäässä vetouistelu ja heittokalastus on kiinnostukseni kohteita.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.