Satu Koskinen
Ehdokasnumero 140

Perussuomalaiset, Karstula

Satu Koskinen

Hoiva- ja kotipalveluyrittäjä, lähihoitaja

Satu Koskinen
140
Haluan oikeudenmukaisen ja hyvinvoivan Suomen.
47-vuotias Keski-Suomen vaalipiiri Karstula
Ehdokas on Yrittäjä

Satu Koskinen, 47-vuotias hoiva- ja kotipalveluyrittäjä, perheellinen, Karstulan kunnasta.

Olen syntynyt Viitasaarella ja töiden perässä asettunut Karstulaan. En ole käynyt korkeakouluja tai yliopistoja, mutta töitä olen tehnyt koko ajan. Olen ollut monessa työpaikassa mukana; mm. puutarhalla, Honkarakenteella, maatalouslomittajana sekä keittiövastaavana useammassa eri yrityksessä.

Vuonna 2007 valmistuin lähihoitajaksi ja sain vakituisen paikan hoivakodista, mutta halusin itse tehdä hoitotyötä ja kehittää sitä. Niinpä perustin alan yrityksen vuonna 2009 ja työllistin itse itseni. Kyseisessä yrityksessä toimin edelleen.

Oikeudenmukaisuus ja vastuullisuus ovat olleet ohjenuorani ja nämä arvot kulkevat rinta rinnan. Toivon näitä arvoja myös omalta maaltani, sillä en näe niiden toteutuvan tämän päivän Suomessa. Tämä on yksi syy, minkä vuoksi olen lähtenyt ehdokkaaksi tulevaan kauteen.

Haluan olla rakentamassa oikeudenmukaista ja hyvinvoivaa Suomea, josta kitketään pois eriarvoisuus. Luodaan yrittämiselle hyvät edellytykset menestyä, että työnteko on kannattavaa. Suomalaiset ovat ahkeria työnhakijoita ja työntekijöitä, emme tarvitse aktiivimallia nöyryyttämään ja rankaisemaan.

Maaseudun tyttönä toivon, että maaseudun monipuolisuus nähtäisiin paremmin, meillä on täällä paljon mahdollisuuksia.

Tiukka maahanmuuttopolitiikka on tärkein keino suojautua maahanmuuton haitoilta.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.