Sheikki Laakso

Perussuomalaiset, Kouvola

Sheikki Laakso

Kaupunginvaltuutettu, kierrätysalan yrittäjä

Sheikki Laakso
Rautakanki vääntyy, tämän ehdokkaan selkäranka ei
50-vuotias Kaakkois-Suomen vaalipiiri Kouvola
Yrittäjä

Kierrätysalan yrittäjä. Logistiikka alan ammattilainen. Tapahtumajärjestäjä. Perheenisä, Aviomies. Autourheilulajien Romuralli ja Rokkirallin kehittäjä. Harrasteauto rakentelija. Todella kova työmies.

Olen kouvolalainen kaupunginvaltuutettu joka ensimmäisissä vaaleissa tuli valittua valtuustoon. Sain Kouvolassa 8. eniten ääniä.

Olen 4 lapsisen perheenpää ja yhdessä vaimoni kanssa ollut yli 20 vuotta. Myös 2 lapsen isoisä.

Pyöritän vaimoni ja muutaman työntekijän kanssa kierrätysalan yritystä jossa metallin kierrättäminen on homman perusta. Puramme myös rakennuksia ja teemme kaikenlaista urakointia.

Tien päällä olen raskaallakalustolla ollut jo 30 vuotta.

Olen järjestänyt romuralli autokilpailuja 25 vuotta ja liki 20 vuotta sittenm kehitin ja panin alulle rallicross sarja Rokkirallin. Lajista kasvoi Suomen suurimpiin kuuluva autourheilulaji, kun mitataan harrastajien määrillä. Kansainvälinen miljoona levikkeinen Redbulletin lehti teki vuoden vaihteessa 14 sivuisen jutun minusta ja kehittämästäni lajista.

Olen pitkänlinjan autoharrastaja, rakennan mm. custom ja kilpa-autoja. Custom autoja on ollut myös näyttelyissä.

Olen aina ollut kova työmies, jo ollessani aikoinaan vieraan palveluksessa. Pitkät päivät ja työmailla "taistelu" ei ole vierasta eikä pelottavaa. Ongelmat on tehty vain ratkaistavaksi.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.