Simo Grönroos

Perussuomalaiset, Espoo

Simo Grönroos

Filosofian maisteri, toiminnanjohtaja

Simo Grönroos
Säilytetään Suomi Suomena.
35-vuotias Uudenmaan vaalipiiri Espoo

Vallan karkaaminen pois suomalaisten käsistä ja kansainvaellusten mittasuhteet saaneet kansainväliset muuttoliikkeet uhkaavat suomalaista yhteiskuntaa ja elämänmuotoa. Itsenäinen Suomi on suomalaisten kotimaa – jos jaat tämän ajatuksen niin anna tukesi vaaleissa ja säilytetään Suomi Suomena.

Olen Simo Grönroos, 35-vuotias perussuomalainen Espoosta. Johdan työkseni Suomen Perusta -ajatuspajaa, joka tuottaa poliittista päätöksentekoa tukevia tutkimuksia, analyyseja ja raportteja.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri ja pääaineeni yliopistolla oli Suomen ja Pohjoismaiden historia. Olen toisen kauden kaupunginvaltuutettu ja katujen sekä julkisten alueiden rakentamisesta ja ylläpidosta vastaavan teknisen lautakunnan puheenjohtaja.

Olen puolustanut suomalaista yhteiskuntaa nuoresta asti lehtikirjoituksissa, blogeissa, mediassa, valtuustossa, seminaareissa, keskustelutilaisuuksissa, mielenosoituksissa ja kymmenissä pitämissäni maahanmuutto-luennoissa. Olen valmis puolustamaan kotimaatamme myös Suomen eduskunnassa.

Tutustu tästä tarkemmin yhteiskunnallisiin ajatuksiini.

www.simogronroos.fi

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.