Tanja Aidanjuuri-Vestala

Perussuomalaiset, Vantaa

Tanja Aidanjuuri-Vestala

Kunnan varavaltuutettu, luottamusmies

Tanja Aidanjuuri-Vestala
Koti, perhe ja turvallisuus
32-vuotias Uudenmaan vaalipiiri Vantaa

Tanja on Uudenmaan vaalipiirin eduskuntavaaliehdokas 2019.

Tanja syntyi Tallinnassa keväällä 1987 ja muutti sieltä äitinsä kanssa Suomeen 1993 vähän Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen.

Tanja sai heti Sibelius Lukiosta valmistumisen jälkeen vaativia rooleja Kansallisoopperassa ja tulevaisuus tanssijana näytti suuntaavan kovaa vauhtia menestykseen. Loukkaantuminen onnettomuudessa vain vuoden ammattilaisuuden jälkeen katkaisi nämä unelmat ja elämä unelmineen täytyi miettiä uusiksi.

Toipumisjakson jälkeen Tanja kuntoutui ja solmi työsuhteen Kansallisoopperan kanssa vuonna 2007 ja on tehnyt siitä lähtien pitkälle toista sataa roolia freelance-tanssijana.

Stockmannilla yli 10 palvelusvuoden aikana hän on toiminut myynnin esimiehenä ja erikoisasiantuntijana, luottamushenkilönä ja henkilöstön edustajana.

Politiikkaan Tanja tuli mukaan kuntavaaleissa 2017.

Tanjan suosio Perussuomalaisten keskuudessa, perääntymätön asenne ja oikea arvomaailma varmisti hänelle paikan ehdokkaana 2019 eduskuntavaaleissa.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.