Terho Korpikoski

Perussuomalaiset, Simo

Terho Korpikoski

Kone- ja laiteasentaja, koneteknikko

Terho Korpikoski
Savusaunasta Arkadianmäelle
Lapin vaalipiiri Simo
Eläkeläinen

Olen 64-vuotias kuntapoliitikko, joka harrastaa metsästystä, kalastusta, koiria (2 papillonia ja Norjanharmaa), metsänhoitoa, valokuvausta ja kahden lapsenlapsen kanssa puuhastelua.

Olen 64-vuotias eläkeläinen, pitkänlinjan metallimies, 7- jäsenisen pienviljelijäperheen 3 lapsi.

Nuoruuteni vietin sähköttömällä lypsykarja- metsätilalla, jossa kaikki maatila- metsätilan työt tuli tutuiksi.

Koulutukseltani olen asentaja- koneistaja /koneenrakennusteknikko, lisäksi olen käynyt merkantin tietoja vastaavan kaupallisen kurssin. Tietotekniikkaa ole opiskellut vuoden verran.

Asevelvollisuuteni suoritin Ilmavoimien Teknillisessä Koulussa konelinjalla, paikkakunnat, Kuorevesi, Kauhava ja Rovaniemi. Sotilasarvo ylikersantti.

Toimeentuloni alen saanut pääosin teollisuuden kunnossapito ja investointi työmailta, kaivoksilta, rikastamoilta, sulatoilta, valssaamoilta, sellu- ja paperitehtailta, sahoilta jne. koneasentajana, työnjohtajana ja työryhmän etumiehenä.

Olen myöskin ollut Ilmavoimissa määräaikaisella sopimuksella 2 vuotta.

Työni on aina ollut kausiluonteista ja suhdanteista riippuvaa -90 luvun laman seurauksena työttömyyskin tuli tutuksi.

Harrastuksia on vuosien varrella ollut paljon ja on edelleen, kuten: Valokuvaus, kullanhuuhdonta (lapiolla), tanssi, pyöräily, lenkkeily, lukeminen, omien autojen korjaus, metsästys- ja (perho) kalastus, viimeaikoina metsänhoito ja politiikka vievät suurimman osan ajastani.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.