Tiina Grönlund

Perussuomalaiset, Varkaus

Tiina Grönlund

Insinööri, yrittäjä

Tiina Grönlund
Minä uskallan seisoa ajamieni asioiden takana.
Savo-Karjalan vaalipiiri Varkaus
Yrittäjä

Olen tahtonainen Varkaudesta. Sydäntäni lähellä ovat isänmaallisuus, oikeudenmukaisuus ja suomalaiset perinteet. Ajan tärkeitä asioita kuten yrittäjyyttä, lapsiperheiden hyvinvointia ja parempaa vanhustenhoitoa päämäärätietoisesti. Elämä on minulle arvokas. Teen minkä lupaan.

Toimin Varkauden kaupunginvaltuustossa toista kautta. Kuuden lapsen äitinä ja kolmen isoäitinä tunnen hyvin vanhemmuuden haasteet. Olen vaatinut panostamista kouluavustajiin ja kiusaamisen estämiseen sekä nuorten mielenterveyspalveluihin. Vapaaehtoisena tukihenkilönä lastensuojeluasioissa olen huolehtinut, että perheiden mielipiteet ja oikeudet huomioidaan. Asia on erittäin tärkeä ja ajankohtainen myös valtakunnallisesti. Tilanteen hallinta on jo osittain menetetty ja viimeistään nyt on ryhdyttävä konkreettisiin toimenpiteisiin.

Pienyrittäjien asema kaipaa kipeästi parannusta. Meistä pk-yrittäjistä neljäsosa ansaitsee alle 1000 €/kk ja puolet alle 2000 €/kk. Yrittäjän pitää tulla työllään toimeen ja veroa voidaan kantaa vasta kun verotettavaa on. Vain hyvin toimeentulevat yritykset voivat kasvaa, työllistää ja luoda elinvoimaa yhteiseksi hyväksi. Työllistämisen kynnystä tulee madaltaa ja luoda toimiva pätkätyö -ohjelma. Toimintamallin pitää olla yksinkertaisen selkeä sekä työntekijälle että työnantajalle. Turha sääntely ja byrokratia pois. Simble is best.

Luonnonvarat ja Suomi ensisijaisesti Suomen kansalaisille.

Sosiaaliturva on kehitetty suomalaiseen tarpeeseen ja kustannetaan verovaroistamme. Palvelut tulee kohdistaa niitä ensisijaisesti tarvitseville ja omien kansalaisten oltava avunsaajina etusijalla. Niin kauan kuin omat lapset ovat hoitamatta, työttömät työllistymättä, vanhukset heitteillä, ruokajonoissa on ihmisiä… meidän ei tule haalia lisää huollettavia.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.