Toimi Kankaanniemi
Ehdokasnumero 139

Perussuomalaiset, Jyväskylä

Toimi Kankaanniemi

Kansanedustaja

Toimi Kankaanniemi
139
Turvallinen ja itsenäinen Suomi
Keski-Suomen vaalipiiri Jyväskylä

Suomi on epäonnistunut kansan etujen puolustamisessa. Vanhuksia on jätetty heikolle hoidolle ja nuoria syrjäytyy. Näin ei saa jatkua. Maahanmuuttopolitiikkaa on tiukennettava ihmisarvoa kunnioittaen. Ilmastopolitiikassa tarvitaan harkintaa. Kristillispohjaiset perhearvot on palautettava.

Olen politiikan konkari. Kansanedustajana vuodesta 1987 lähtien ja ministerinä 1 160 päivää vaikeina lamavuosina. Olin lähes kaikkien valiokuntien jäsen tai varajäsen sekä kansanedustajana että ministerinä. Tunnen kaikki politiikan osa-alueet.

Olen tinkimätön Suomen itsenäisyyden puolustaja. EU:sta on meille liian vähän hyötyä. Euro sitoo vieraiden maiden vastuisiin. EU on muutettava yhteistyöforumiksi.

Ilmastonmuutos edellyttää toimia niissä maissa, jotka saastuttavat. Suomessa tavallista kansaa ei saa rangaista muiden virheistä. Liikenne ja asuminen ovat pakollisia tarpeita.

Omia luonnonvaroja on hyödynnettävä vesistöjä pilaamatta. Haluan säilyttää kotimaisen maatalouden ja elintarvikeketjun.

Koulutukseen on panostettava. Lähipalvelut on turvattava. Eläkekatto ja pienten eläkkeiden tasokorotus on tarpeen. Nuorten syrjäytyminnen on estettävä.

Yrittäjyys ja työ turvaavat talouden nousun jatkon. Niiden esteitä pitää karsia ja verotusta kohdistaa maksukyvyn mukaan oikeudenmukaiseesti.

Eduskunnan tärkeä tehtävä on huolehtia kansalaisten turvallisuudesta. Lasten raiskaukset ovat järkyttäviä rikoksia.

Maahanmuutto on kallista ja sitä on rajoitettava. Laittomasti maassa olevat pitää poistaa. Ihmisiä pitää tukea kriisimaissa ja niiden lähellä.

Kansa menestyy, kun sillä on vahvat arvot. Yhteistyön ja ihmisarvon kunnioituksen tulee olla kasvatuksen ja yhteiskunnan perusta.

Jokainen syntyy tytöksi tai pojaksi. Sairaat ideologiat tulee poistaa opetuksesta.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.