Ulpu Keränen
Ehdokasnumero 8

Perussuomalaiset, Kokkola

Ulpu Keränen

Poliisivankilan vartija

Ulpu Keränen
8
Kuuntelen. Ajattelen. Toimin.
38-vuotias Vaasan vaalipiiri Kokkola

Olen energiaa ja taistelutahtoa tihkuva nainen, joka laittaa puheen sijasta asioihin vauhtia. Kun asioista tulee minun sydämessä tärkeitä, niiden vuoksi mennään päättäväisesti kohti tavoitetta ja sen yli.

Olen syntynyt Perhossa, käynyt ammattioppilaitoksen Kurikassa ja ostanut kodin Kokkolasta. Tänne meidän perhe jäi asumaan.

Olen huumorintajuinen ja päättäväinen nainen. Jos erehdyn päivässä hetken olemaan istuma-asennossa, se tarkoittaa sitä, että suunnittelen jo jotain uutta toteutettavaa projektia. Kun nousen ylös, siinä vaiheessa suunnitelmaa lähdetään jo toteuttamaan.

Työtäni teen turvallisuusalalla. Itse asiassa turvallisuusala on tavalla tai toisella seurannut minua jo vuodesta 1996. Ensiksi harrastuksena vapaapalokunnassa ja siitä hakeutuen turvallisuusalalle. Sillä tiellä sydän edelleen on. Pohjanmaan poliisilaitoksen palvelukseen astuin 2003 joulukuussa työharjoitteluun poliisivankilaan. Vakituinen työpaikka järjestyi samasta paikasta 11/2005.

Työn ohessa olen kouluttanut itseäni päihdetyön ammatitutkinnolla sekä avoimessa yliopistossa sosiaalitieteiden perusopinnot. Haluan kehittyä työssäni paremmaksi. Myös muita lyhytkursseja olen käynyt.

Kokemusta löytyy myös Scanian ratista ja muista turva-alan tehtävistä, mm. järjestyksenvalvonta, henkilösuojaus ja turvatekniikka.

Perheeseeni kuuluu 3 lasta sekä aviomies. 2 lapsistamme on erityislapsia, joten kokemusta erityislapsiperheen arjesta löytyy reilun 8 vuoden ajalta.

Harrastuksiini kuuluu kirjoittaminen, projektit ja niiden toteutus, moottoripyöräily sekä pesäpallo. Pelaamisen lopetin viime vuonna itse Perhon Kirin naisissa, mutta kun on Ulpusta kyse, minulla on jo uusia suunnitelmia tulevaisuuteen.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.