Vesa Mäkinen

Perussuomalaiset, Hämeenlinna

Vesa Mäkinen

Psykiatrinen sairaanhoitaja, palvelupäällikkö

Vesa Mäkinen
VÄLITÄ VAADI ÄÄNESTÄ
Hämeen vaalipiiri Hämeenlinna

Olen perushämäläinen. Tiedän juureni, kunnioitan ystäviäni ja iloitsen heidän onnistumisistaan. Olen rauhallinen ja välillä jopa puhelias ihminen. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kunnioitan Suomen lakeja ja kulttuuria ja odotan tätä myös muilta.

Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja työskentelen tällä hetkellä kehitysvammahuollossa palvelupäällikkönä. Ennen tätä työskentelin useita vuosia mielenterveyskuntoutujien parissa Helsingissä. Opiskelen työni ohessa terveystieteiden maisteriksi Turun yliopistossa.

Vanhemmiten historia, omat juuret ja yhteisöllisyys ovat korostuneet ja ovat perheeni ja ystävien lisäksi minulle tärkeitä. Olen hämäläisyydestäni erityisen ylpeä.

Politiikkaan lähdin mukaan, koska halusin olla vaikuttamassa tässä muuttuneessa nyky-yhteiskunnassa minulle tärkeissä asioissa sekä tuoda tavallisen suomalaisen miehen tolkullisia arvoja mukaan päätöksentekoon. Minulle tärkeitä asioita ovat työ- ja harrastuskuvioiden kautta sosiaali- ja terveydenhuoltopalvelut sekä liikuntasektori kokonaisuudessaan. Haluan myös edistää yhteistyön ja keskusteluyhteyden politiikkaa.

Olen luotettava ja ahkera toimija kaikessa tekemisessäni. Olen analyyttisesti ajatteleva ja asioita mielellään eri näkökulmista pohdiskeleva. Olen mielelläni monessa mukana ja pyrin joustavaan toimintaan. Vaativissa asioissa toimin harkiten, rauhallisella ja järkiperäisellä tavalla. Uusiin asioihin ja haasteita tarjoaviin hankkeisiin suhtaudun avoimella ja myönteisellä asenteella.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.