Riku Nevanpää
58

Riku Nevanpää

Harjavallan Perusuomalaisten puheenjohtaja, tuotannonsuunnittelija

Itsenäisen ja suomalaisen Harjavallan puolesta.
Harjavalta, 38 v.
Satakunta
  • <> Upota

Vahva sanainen ja kriittinen vaikuttaja turvallisen, kehittyvän, paremman ja itsenäisen Harjavallan puolesta. Harjavalta on hyvä paikka suomalaiselle asua, elää ja yrittää. Haluan tehdä siitä tulevaisuudessa vielä paremman.

Muita arvoja:

- Anti ay-aktivisti

- Uudistusmielinen talouden kehittäjä

- Kuntaliitosten vastustaja

- Omakotitalo asumisen kannattaja

- Mikro- ja pienyritystentukija

- Tuloerojen vastustaja

- Tasausveromallin kannattaja

- Omakotitalojen kiinteistöveron vastustaja

- Perinteisten perhearvojen puolustaja

- Suorasanainen

Vaaliteemat

Itsenäinen kunta

Harjavallan asukkaiden hyvinvoinnin ja yritysten menestyksen, sekä kaupungin kehityksen tärkein edellytys on itsenäisyys. Harjavallan on oltava tulevaisuudessakin itsenäinen kaupunki.

Väestökehitys

Harjavallan tulee pysyä tervehenkisenä, suomalaisten asuttamana suomalaisena kaupunkina. Vastustan turvapaikan ja oleskeluluvan saaneiden ottamista ja sijoittamista Harjavaltaan.

Talous

Harjavallan talouden kehittäminen tulee olemaan tulevien vuosin suurimpia haasteita. Suurteollisuuspuiston yritysten verokikkailu on tuottanut jo nyt huomattavia yhteisövero menetyksiä kaupungille.

Luottamustehtävät

Varavaltuutettu. Pj: Harjavallan Perussuomalaiset ry. Vpj: Harjavallan Perussuomalainen valtuustoryhmä. Vpj: Harjavallan kaupungin keskusvaalilautakunta. (päättynyt) 1. vpj: Suomen Sisu ry.

Luo kannatuskuva ehdokkaastasi!

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.