Laura Korpinen
Ehdokasnumero 148

Perussuomalaiset, Helsinki

Laura Korpinen

Asianajaja, varatuomari

Laura Korpinen
148
Puolustan Suomen itsenäisyyttä
Suomi Helsinki
Ehdokas on Yrittäjä

Olen suorittanut suomalaisen ylemmän oikeustutkinnon lisäksi EU-oikeudesta englanninkielisen LL.M. -jatkotutkinnon Amsterdamissa. Tutkintolinja "EC Business Law Programme" sisälsi mm. EU- ja kilpailuoikeutta, vero-oikeutta, taloustieteitä ja loppututkielman.

Toivon että perussuomalaiset saavat vahvan edustuksen europarlamenttiin.

Voisimme osaltamme vaikuttaa siihen, että liittovaltiokehityksessä ei enää edetä ja että liittovaltiorakenteita purettaisiin vastaamaan paremmin EU-jäsenmaiden kansalaisten tahtoa.

EU:n tulisi olla vahvojen, kulttuurillisesti omaleimaisten, itsenäisten kansallisvaltioiden yhteenliittymä, jonka ensisijainen tavoite olisi toimivat sisämarkkinat.

EU:n jäsenvaltioiden tulisi valvoa ulkorajojaan tehokkaammin. Jäsenvaltioiden pitäisi tarvittaessa ottaa sisäiset rajatarkastukset käyttöön.

Uskon että minulla olisi paitsi luonteeni, myös koulutukseni ja kielitaitoni ansiosta hyvät edellytykset europarlamentaarikon tehtävän menestykselliselle hoitamiselle.

Ulkomailla suorittamani LL.M. -tutkinnon myötä minulla on kiitettävä englannin kirjallinen ja suullinen taito. Osaan hyvin ruotsia. Lisäksi olen suorittanut yo-kirjoituksissa pitkän saksan sekä lyhyen ranskan ja espanjan.

Olen työskennellyt valmistumisen ja tuomioistuinharjoittelun jälkeen noin 15 vuotta liike-elämää palvellen ja sen jälkeen viimeiset 14 vuotta yrittäjänä, mikä on koulinut minut tulemaan erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa toimeen. Työurani yrittäjänä jatkuu edelleen.

Olen naimisissa ja minulla on yksi aikuinen lapsi.

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.