Lataa kuvat Veikko Vallin
Ehdokasnumero 60

Veikko Vallin

Yrittäjä ja reaalitalouden asiantuntija

Veikko Vallin
60
Suomalaisen ääni kuuluviin Euroopassa!
62-vuotias

Olen yrittäjätaustainen entinen kansanedustaja (2019-2023). En hakenut jatkokautta 2023 eduskuntavaaleissa. Nyt olen vapaa edustamaan Suomea EU:ssa, mikäli äänestäjät niin haluavat. Eduskunnassa olin 4 vuotta talousvaliokunnan ryhmävastaava. Se antaa hyvät valmiudet toimia myös EU-edustajana.

Euroopan unionissa on useita "valuvikoja", jotka pitää korjata, jotta siitä tulee parempi paikka Suomelle. Tässä nostan esiin kolme korjattavaa asiaa:

1. Liian kunnianhimoiset ilmastotavoitteet eivät saa lisätä suomalaisten maksutaakkaa eivätkä heikentää yritystemme kilpailukykyä. Ilmastotavoitteissa pitää edetä muun maailman, mm. Yhdysvaltojen, Kiinan ja Intian, kanssa samaan tahtiin. Ilmastotoimia ei saa käyttää lisäverotuksen tekosyynä.

2. Liittovaltiopyrkimykset yhteisvelkoineen pitää välittömästi lopettaa. Suomalaisten ei pidä joutua maksamaan kreikkalaisten valtionvelkoja, italialaisten vihreitä remontteja ja espanjalaisten lyhennettyä työviikkoa.

3. Euroopan pitää sulkea ulkorajansa haitalliselta ei-työperäiseltä maahanmuutolta. Turvapaikkakäsittelyt on siirrettävä Euroopan ulkopuolelle. Erityisesti muslimimaista tuleva laajamittainen muuttoliike on torjuttava päättäväisesti. Kaikki haitallisen maahanmuuton vetotekijät on poistettava.

Blogit

Veikko Vallin

Luo kuva