Veikko Vallin
Ehdokasnumero 161

Perussuomalaiset, Tampere

Veikko Vallin

Yrittäjä

Veikko Vallin
161
Kannatan itsenäisten valtioiden Eurooppaa.
57-vuotias Suomi Tampere
Ehdokas on Yrittäjä

Olen 56-vuotias yrittäjätaustainen mies Tampereelta. Aloitin työnteon 18-vuotiaana. Ensimmäiset 15 vuotta olin palkansaajana erilaisissa töissä mm. autotehtaassa, autonkuljettajana, myyntimiehenä ja portsarina. Yrittäjänä olen ollut yli 20 vuotta. Nykyisin keskityn pääasiassa politiikkaan.

Pitkä työurani sekä palkansaajana että työnantajana antaa minulle hyvät valmiudet tehdä hyviä päätöksiä kaikkien suomalaisten parhaaksi.

Valitsin puolueekseni Perussuomalaiset, koska tämä puolue on isänmaallisin ja yrittäjähenkisin. Kun yrityksillä/yrittäjillä menee hyvin, menee myös työntekijöillä ja koko Suomella hyvin.

Kannatan Euroopan talousaluetta (ETA) eli vapaakauppa-aluetta mutta en kannata liittovaltiota eli poliittista unionia. Suuret hallintohimmelit johtavat aina lopulta korruptioon, siksi sellaisia ei pidä rakentaa, eikä sellaisille himmeleille pidä siirtää päätösvaltaa Suomesta.

Kannatan työvoiman vapaata liikkuvuutta Euroopan sisällä, mutta Euroopan ulkopuolelta tulevaan halpatyövoimaan suhtaudun kielteisesti. Suomalaisten palkkoja ja työehtoja ei saa polkea, eikä vääristää rehellistä kilpailua. Työmarkkinoilla pitää olla reilu peli ja samat pelisäännöt kaikille.

Julkisissa hankinnoissa pitää olla mahdollisuus suosia kotimaista vaikka se olisi vähän kalliimpi vaihtoehto.

Uskon itsenäisten ja vapaiden kansallisvaltioiden turvalliseen Eurooppaan ja sellaista haluan edistää poliittisella urallani.

Lue ajatuksistani lisää >>

Blogi - Veikko Vallin

Blogit

Luo kuva

Jytkynaattori

Tunnusta kannatuksesi! Luo ehdokkaasta kannatuskuva ja valitse siihen haluamasi sisällöt. Kannatuskuva sopii sellaisenaan kansikuvaksi Facebookkiin.