Ari Kultala

Perussuomalaiset, Kuopio

Ari Kultala

Kiinteistönvälittäjä LKV LVV, Yrittäjä sekä Omaishoitaja

Ari Kultala
Pidetään omistamme huolta
Pohjois-Savo Kuopio
Ehdokas on Yrittäjä

Pitkänlinjan asumisen asiantuntija, kiinteistönvälityksen ja remonttialan yrittäjä (kokemusta lähes 30v.). Harrastan poikani kanssa kalastusta ja reserviläistoimintaan. Haluan vaikuttaa asioihin työssäni ja nyt politiikassa. Terveellä tavalla ja rehellisesti isänmaallinen!

Kuopiomme, pitää pystyä takaamaan peruskoulujen turvallinen työympäristö ja tasokas oppiminen.

Perusterveyden ja vanhusten hoitoon liittyviä palveluja ei saa unohtaa sekä hoitohenkilökuntaa ei voi ylikuormittaa.

Selvitettävä olisi, voitaisiinko Omaishoitajille maksaa "Kuopio lisää" esim. +200 e/kk. normaalin omaishoitajan palkkion päälle. Tätäkautta säätöt säästyneinä laitoshoito kustannuksina olisivat moninkertaiset.

Kuopion asukkaiden asumiskustannukset ei saa nousta. Kiinteistövero ja tontin vuokrat ei saa olla kaupungin keino paikata budjettivajetta, sähkö- ja lämmitysenergian hinnat ei myöskään voi olla loputon lypsylehmä kupata asukkaita, sekä kaavoituksen täytyy tukea edullisempaa asumista Kuopiossa.

Kuopion pitää olla houkutteleva vaihtoehto perustaa, tuoda ja luoda työpaikkoja paikallisille osaajille ja yritysten verkostoituminen pitää olla helppoa. Paikallista osaamista pitää olla helppo jakaa ja markkinoida. Verkostoitumisen pitää olla helpompaa.

Blogit