Hannele Al-Hamzawi

Perussuomalaiset, Turku

Hannele Al-Hamzawi

Laborantti

Hannele Al-Hamzawi
Turku lastemme tulevaisuudelle
57-vuotias Varsinais-Suomi Turku

Olen 57 v viiden lapsen äiti. Ammatiltani olen laborantti, mutta opiskelen tällä hetkellä koulunkäynnin- ja aamu- iltapäivätoiminnan ohjaajaksi, sekä kokemuskumppaniksi lastensuojelun perhetyöhön.

Turussa on monia asioita joita tulisi kehittää ja poliittista suuntaa vaihtaa. Järjettömälle kalliille rakennuspolitiikalle ja rautatiehankkeelle Stop.

Nyt tulee keskittyä kaupungin asukkaita koskettaviin oleellisiin elämää parantaviin asioihin, panostaa rakentamaan Turkua, jossa perheet voivat luottaa lastensa ja myös vanhustensa hyvään tulevaisuuteen.

Lasten ja nuorten erilaiset ongelmat lisääntyvät ja riittävää apua ei ole helppo saada. Seuraukset tulee oleman pitkällä tähtäimellä vakavia, koronan seuraukset vain kasvattaa perheiden erilaista avuntarvetta.

Järjetön inklusiivinen opetus, yhteisiä koulua kaikille oppilaille, on pelkkä kaunis klisee lasten tasa-arvoisuudesta.

Opetushenkilökunnan resurssit eivät riitä kaikkien oppilaiden erityistarpeiden huomioimiseen ja kaikki osapuolet kärsivät. Erityistä tukea tarvitsevien lasten koulupaikkoja tulee huomattavasti lisätä.

Lastensuojelun resurssit ovat aivan riittämättömiä ja tarve vain lisääntyy kokoajan. Riittäviin lastensuojelun resursseihin on panostettava ja löydyttävä myös varat, koska pitkällä tähtäimellä ajoissa annettu apu maksaa itsensä takaisin, yhteiskunnassa täysipainoisesti toimivina aikuisina.

Turusta on tehtävä houkutteleva paikka olla ja elää, kaupunki jossa perheet tuntevat elämänsä turvatuksi ja lastensa hyvän tulevaisuuden mahdolliseksi.

Lapsemme ovat tulevaisuuden päättäjiä ja työntekijöitä, huolehditaan siitä, että heille myös annetaan riittävät lähtökohdat sen toteutumiseen.

Blogit